Порожні баночки вересня

Наче місяць недавно почався, а наступного тижня вже будемо зустрічати жовтень🍂. Тож, показую засоби, з якими розпрощалася цього місяця:

Для обличчя:

1. Очищувальний гель Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Текстура мов молочко. Делікатне очищення, але якісне. Підійшов чутливій шкірі. Гарний склад. З мінусів: складно знайти та кусається ціна.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/48857/

2. Ліпідоактивний крем Cetaphil Moisturising Cream

Щільна текстура, підійде на холодну пору. Сподобався більше для тіла, ніж для обличчя. Добре зволожує. Має накопичувальну дію, тому результат оцінити можна тільки через час користування. Склад гарний, нічого зайвого.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/48857/

3. Живильний крем з пептидами Natureal

Natureal вдалося створити один крем для вирішення усіх базових потреб різних типів шкіри. Багато активів, безпечний натуральний склад. Легка текстура, гарно зволожує та покращує стан шкіри. Підходить для зони навколо очей. І класне пакування. Обов’язково повторю, хоча ціна за більший об’єм не бюджетна.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/41090/

Для волосся:

1. Скраб для шкіри голови Mermade Oops... I Scrub It Again

Наразі це мій фаворит з засобів Mermade. Класний, дієвий, чудовий склад. Приємний у використання. Волосся з ним жирніє повільніше.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/51412/

2. Маска для волосся з медом L'Oreal Paris

Залишилася з набору для фарбування Casting Natural Gloss. Ця маска – любов. У неї класний склад без силіконів. З волоссям творить магію: розгладжує, доглядає, надає блиск.

10/10 https://club.makeup.com.ua/post/33143/

Для тіла:

1. Антицелюлітна сіль для ванни Зеленая Аптека

Довго не могла її закінчити, бо є купа більш приємних засобів. Антицелюлітної дії не помітила. Аромат на трієчку, наче смачні цитруси, але з якоюсь неприємною віддушкою. Ціна бюджетна. Хотілося б бачити пакування українською.

3/10

2. Піна для ванни Uterra Native Пряна спокуса

Дуже приємна ціна. Цікавий, але не ідеальний аромат. Є багато засобів, які створять більш густу піну. Не фаворит, але має місце бути.

7/10 https://club.makeup.com.ua/post/48378/

3. Рідке мило Avon Senses Pure

Його мені подарували в наборі з таким самим гелем для душу. Непогані. Легко піниться і має свіжий універсальний аромат. Витрата невелика.

8/10

4. Пілінг для тіла Fresh Juice Orange & Cinnamon

У мене ще в старому пакуванні, зараз воно більш гарне. Серед бюджетних пілінгів Fresh Juice – добре себе показують. Текстура, аромат – чудові. Заявлені компоненти дійсно є у складі.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/51503/

5. Тверде мило Camay Creme and Strawberry

Класний аромат і ніжна текстура. Не сушить шкіру.

8/10

Декоративна косметика:

1. Сироватка для губ Vibrant Glamour Lip Care Serum

Скоріше нагадує блиск для губ, ніж сироватку. Саме так і використовувала. Вистачило надовго. Приємний аромат. Мені сподобалася.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/11824/

2. Помада для губ Focallur

Ніжна оксамитова текстура. Зволужує, має не суттєвий блиск. Колір 09 – ідеальний осінній відтінок не темного коричневого. У мене є й інші відтінки з цієї серії, але 09 найбільше сподобався. Використала до останнього, що для мене взагалі рідкість.

10/10

3. Туш для вій Isabelle Dupont Hypnotic Long Lash Mascara

Непоганий варіант на кожен день. Без Вау-ефекту. Але легко змивається та надає об’єм віям.

8/10

4. Ремувер гель-лаку PNB

Гель-лак знімає непогано, а гелі не пробувала. Для домашнього манікюру вистачило цілком. Проте, зараз ремувер змінів склад і відгуки не найкращі.

8/10

5. Ватні диски Viva

Великий об’єм: 120 шт. Непогані. Зроблені якісно. Для демакіяжу вистачає одного диска. З легкістю розділяється на половинки.

8/10

Продукти для цього looks