Нова розпаковка зі мною у відео-форматі

Всім привіт, зрозуміла, що давно я не робила замовлення на makeup, тому рішила перебрати свою косметику і оновити деякі продукти, і як завжди, хотілки тоже 😄

Багато засобів взяла завдяки дівчаткам з клубу, дякую вам за відгуки, без вас я уже не можу зробити замовлення не перечитавши все 🤍

Зробила розпаковку у відео, ще й зі мною, де я говорю, це такий величезний вихід із зони комфорту для мене, тому часто туплю і переживаю, не судіть строго 🤣. Можете порахувати скільки разів я сказала "подобається" і "мені здається" 😂.

А що я взагалі замовила:

1. Тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul Essence Toner 100 мл - бестселлер як і на мейкапі, так і в клубі, але взяла завдяки Ta_nyaaaaaaa. Мої всі тоніки уже підійшли до кінця, тому взяла цей, який по своїм функціям має зробити зі шкіри лялькову.

2. Кремовий бронзер Paese Tan Kissed - брала взагалі з метою скульптурування, бо відтінок 01 має холодний підтон. Коли обирала скульптор, довго сумнівалась який обрати, бо реально в багатьох дуже комедогенний склад (в більшості в кремових), а зони вилиць в мене проблемні. Думала, може в мідл чи люкс-сегменті інша ситуація, але в таких ситуація не краща, а якщо є хороші, то нема в наявності.

Мій вибір припав на Paese, бо серед інших склад в нього просто розкішний, великий об'єм та хороша формула. Тому огляд буде точно!

3. Рум'яна для обличчя LN Pro 104 Ягідний - недооцінені рум'яна на фоні Lamel, відтінки в них пряме попадання для світлої шкіри, навіть для себе я обрала найтемніший серед усіх. Я раніше пробувала їх у сестри, і мені дуже зайшли, а після відгуку Missmili зрозуміла, що треба брати 🥰 Тим більше у сухому форматі базових у мене зараз немає, ще й взяла по дуже хорошій ціні.

4. Інтенсивне відновлення для нігтів Colour Intense Nail Care Sos Complex - ще одна рекомендація з клубу від saybeautyk, чудовий напівпрозорий розовий лак, який можна використовувати на постійній основі. Я шукала заміну Eveline, бо більшість з їх лікувальних лаків можна застосовувати лиш 1 місяць! Я про це дізналась півроку користування, тому одразу взяла цей.

5. Віск для фіксації брів Zola Brow Wax - і знов рекомендація з клубу від O_Skomska , бо як побачила, що вона закінчила повну баночку воску для брів, і показник якості та любові то продукту, тому для своїх неслухняних довгих брів взяла. Бо гелі мене втомили, вони дуже швидко закінчуються.

6. Молочний тонік для обличчя Tirtir Milk Skin Toner - ну не могла я не взяти цю манюню 🥺 Міні-баночки це моя слабкість, взагалі я планувала взяти тонік від Mary&May, але не встигла, тому наклацала фільтрів на мейкапі і обрала саме цей, він на основі багатьох рослинних екстрактів та ніацинаміду, буду пробувати.

7. Крем для рук з суницею O'Herbal Light Moisturizing Hand Cream Wild Strawberry - і в рубриці знов рекомендація з клубу, уже від Spodobaieva Maryna. Крем у сумочку, на заміну Dr. Sante. Крем сподобався насамперед через легку текстуру, швидке поглинання та відсутність парафіну. Думаю, візьму ще один з іншим ароматом, дуже круті.

8. Парфумована вода Juliette Has A Gun Not a Perfume - парфумована вода, яка не вважається парфумами, позиціонує себе як підкреслене і доведене до досконалості віддзеркалення вашого власного природного запаху. В нотах тільки амброксан.

Він і справді такий є, він розкривається постійно по-різному. При першому затесті я відчула аромат шкіряного дивану чи сумки з металевим присмаком. Через пару годин тільки деревна база. Він ледь відчувається, тільки власнику буде відчутно аромат. Не знаю як він поведе себе в інші дні, уже цікаво.

9. Парфумована вода Trussardi Le Vie Di Milano Aperitivo Milanese Porta Nuova - тут пряме попадання в осінній аромат - затишний і теплий, на початку цитрус з гірчинкою, і після цього перетворюється в тягуче вершкове амаретто, і при цьому аромат залишається лагідний та ніжний, нагадує молочний шоколад. Це якщо по-складному, а якщо по простому маккохфе 3 в 1 зі смаком амаретто 😂 Це все жарти, аромат справді дуже приємний та асоціюється з солоденьким ванільно-мигдалевим лікером без гірчинки чи сильних алкогольних нот.

Такі покупочки, і справді бачу виправдані, бо багато пустих баночок цього місяця вийде 😄

По традиції, хто користувався чимось і як вам? 😊

Всім спокійних та гарних вихідних 🤍

Продукти для цього looks

Juliette Has A Gun Not a Perfume
Всі відгуки (4)
Крем для рук з суницею
Всі відгуки (2)
Zola Brow Wax
Всі відгуки (36)
LN Pro
Всі відгуки (68)
Paese Tan Kissed
Всі відгуки (3)
Trussardi Le Vie Di Milano Aperitivo Milanese Porta Nuova
Всі відгуки (2)