Nude autumn makeup

От і відео з мейком новенькими засобами під'їхав 😄 Тут все і новопридбане (і навіть кісточки з китайського сайту))) і фаворити, якими я й роблю макіяж на постійній основі 🤍

Можна сказати в кольорах осені та опалого листя 🍂

Використала у макіяжі:

1. Тон Purito Cica Clearing BB cream 21 - мені здається він вічний) Хоча менше половини уже є, але уже думаю, обрати на заміну, скоріше за все буде тональний крем від лореаль) Бо зараз я уже не бачу різницю BB і тональним, бо і там і там є багато доглядових компонентів.

2. - Консилер Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1 - 04 Light - теж любимка, він має середнє перекриття та зволожуючий фініш, не западає в зморшки і не скатується. І мабуть візьму знов, може і огляд зроблю, як матиму час)

3. Віск для брів Zola - після гелів, мені трошки важко до нього приловчитись, бо важко вгадати дозування продукту, хоча ефект непоганий. Огляд буде на наступному тижні 🤍

4. Бронзер Paese Tan Kissed 01 - ну тут ви вже знаєте, що я полюбила, він делікатний в роботі і пластичний, а хто пропустив, детальний огляд на нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/52371/

5. Палетка тіней Lamel Selflove 01 - хороша базова палетка з середньою пігментацією на кожен день, користуюсь часто матовими.

6. Мінеральна пудра Nyx 01 - теж ще один вічний продукт, це в мене вже навіть друга баночка, вона делікатно матує, хоча думаю підійшла б і для бейкінгу. Але вже дуже хочу спробувати рисову пудру від Paese.

7. Хайлайтер-стік O'bays - дуже дрібні блискітки, майже як вологе сяйво, уже на постійній основі ним користуюсь.

8. Туш Eveline Variete коричнева - улюблена туш наразі, користуюсь щодня, вона гарно промальовує та розділяє вії, ще й дуже бюджетна.

9. Олівець для губ Miss Claire MCProfine & Iryna Gelevey Le Flirt Lip Liner Marseille - забула про нього, але після останнього готичного макіяжу почала часто використовувати, бо має прекрасний колір нюду, навіть glambee 110 має розовинку (або це останні партії в них такі), а тут тільки коричневий тон.

10. Блиск для губ Eveline Chocolate - прекрасний блиск для губ з дрібним шимером, має легкий ефект плампера, дає легенький холодок, відтінок напівпрозорий з розовинкою.

11. Рум'яна Ln Pro 104 Berry - аж в кінці, бо забула нанести на початку відео 😅 Відтінок звичайно взагалі далеко від ягідного, хіба якщо персик - це ягода 😂 Хоча півроку назад я свотчила в магазині, він був темно-розовий, як я і хотіла 😳 Тому огляд буде на наступному тижні, і я знов піду в магазин свотчити.

Вийшов легкий нюдовий осінній макіяж 🤍

Діліться своїми улюбленими продуктами на цю пору, які ви відкрили для себе, в коментарях)

Я прикладу новий хештег для челенджу DailyAutumnMakeup, в якому ви зможете ділитись фото чи відео мейків, які робите зараз найчастіше, буду рада, якщо зможете приєднатись до мого першого челенджу)

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1
Всі відгуки (28)
NYX Professional Makeup Mineral Matte Finishing Powder
Всі відгуки (7)
Purito Cica Clearing BB cream
Всі відгуки (223)
LAMEL Make Up Selflove Eyeshadow Palette
Всі відгуки (76)
Zola Brow Wax
Всі відгуки (37)
Eveline Cosmetics OH! My Lips Lip Maximizer Chocolate
Всі відгуки (27)
LN Pro
Всі відгуки (69)
Paese Tan Kissed
Всі відгуки (5)
O’BAYS Creamy Highlight Stick
Всі відгуки (24)