Лавандові обновочки

Ну то вже не секрет, що я обожнюю лаванду в усіх її проявах💜 Тож коли побачила у чарівної Yana__matviets огляд на зубну пасту з лавандою від Splash, одразу ж додала її в бажанки. Потім знов зустріла лавандову пасту в огляді красуні saybeautyk і вирішила, що то знак до рішучих дій. Кинула у кошик ту спокусливу пасту, а щоб їй було не сумно, додала ще декілька лавандових бажанок. Тож ось таке вийшло замовлення:

  1. Зубна паста освіжальна зі смаком ванілі та лаванди від Splash. В подарунок до неї поклали ще пробничок. Така милота🥰
  2. Крем для рук з лавандою від O'Herbal 30 мл. Кремчик з приємною консистенцією та дуже ніжним лавандовим ароматом, що, як мені здається, має легку пудрову нотку.
  3. Пара пакетиків Розгладжувальної маски з лавандою для обличчя, шиї й зони декольте від Soraya. Мені подобаються продукти бренду, тож, гадаю, що й масочка має бути файною.
  4. Пробничок аромату Windy Lisbon від Avenue Des Parfums. Що тут робить парфум, спитаєте ви? Ну, по-перше, мені дуже подобається цей бренд. А, по-друге, в його композиції також є лаванда. Хоч аромат чоловічий, але такий приємний, що я його і на себе напшикала😏

Дякую за увагу і бажаю гарного вечора🫶