#autumnmoodmakeupclub : Аромат який створює настрій будь де і будь коли

Останні промені сонця, дарують нам краплинки тепла, які с кожнем днем все бажаніше і бажаніше. Тож саме восени, я люблю теплі аромати, які будуть зігрівати мою душу солодким ароматом, який буде для мене сонцем у флаконі.

Boss The Scent For Her - аромат, який зберігає в собі соковитість і п'янкий аромат літа, який допомагає підготуватися до пів року заточення у квартирі, зберігаючи в собі спогади про прекрасний захід сонця і ніжний дотик тепла.

З перших секунд , соковитий і солодкий персик, дурманить мій разум і дарує відчуття спокою і затишку. При тому, аромат доволі енергійний і додає впевненності в собі. По теплу, аромат дарує прохолодне звучання фрезії і медові нотки османтуса здаються більш фруктовими. А ось по холоду, нотка какао стає більш очевидною, а персик стає більш вологим і кислим.

Аромат на стільки мене захопив, що майже кожен фланкер - в моєму списку екстрених хотілок. Зараз, поки природа радує нас теплими днями - мій мастхев саме класичний The Scent, але для дощу в мене вже на готові стоїть The Scent Absolute.

The Scent асоціюється в мене з м'якістю, трошки з офісним стилем і неочивидною сексуальністю. Це нюдовий макіяж, моєї парфумовою полички, мій улюблений фрукт серед ароматів. І хоча дівчата в рекламній компанії завжди в темному, для мене він більш пастельний, але все ж таки - BOSS

Доречі трек в відео - був як раз у рекламі цього аромату)

Продукти для цього looks

BOSS The Scent For Her
Всі відгуки (9)