#fairy_bday

Сьогодні день народження у нашої талановитої, надзвичайно розумної красуні клубу Anna_feerie , з чим хочу її привітати та побажати усього-усього найкращого, здійснення усіх її мрій та багато творчого натхнення ❤️. Аня нас завжди знайомить з цікавими засобами, вчить турбуватись про кучері (які ж у неї розкішні кучері), розповідає про вітаміни та ще багато чого цікавого, тому от переходьте за тегами і читайте: # Feerie_health # Feerie_curls # Feerie_rosacea
А якщо у вас зелені очі, то одразу можете записувати номера усіх відтінків, які радить Аня 😉.
Мабуть, готуючись до макіяжної вечірки, я також орієнтувалась на колір очей 🤭. Ох, дівчата, як же мені подобається тема фейрі 😍 тому дуже дякую іменинниці за запрошення 💚. У мене такий був настрій на рожевий макіяж, що я дійшла до образу в стилі Sugar Plum Fairy 🩷 і мені це дуже сподобалось🥰.
Де ж я могла знайти стільки рожевих відтінків, звісно що у LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette, звідси і взяла трішки коричневого для розтушовки, і звідси ж рожевий відтінок я використала як рум'яна. Так, ця палетка дуже універсальна.
Легкі типу стрілки, я зробила за допомогою білої підводки Patricia Ledo.
А на віях Maybelline Fireworks, туш справді 🎆.
На губах по контуру гелевий олівчик LN Pro, 106, а зверху олійка Bourjois.
Усім дякую за увагу та бажаю гарного дня 🩷.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Всі відгуки (130)