#fairy_bday : Привітання від Лісового королівства Ельфів

Ельфійскими стежками через Морок-ліс, спішу привітати нашу чарівну фею Anna_feerie з Днем Народження, нехай прибудуть з тобою Валар. Я знаю, чого бажає твоє серце і моє серце розділяє твої мрії і я вірю, що як Середзем'є викреслило з свого життя Моргота і Саурона, так і ми почнемо квітнути і жити в спокою. Ти чудова, чиста і прекрасна людина і я дякую Makeup Club, за можливість познайомитись з тобою, відчути твоє світло на собі.

Я хочу побажати тобі просто бути собою, такою ж сяючою зіркою посеред нічного неба, тою хто освітляє наш шлях. Ти добра і чуйна, позитивна і любляча. Я просто хочу, що б в тебе все було добре і хочу особисто тебе обійняти. З Днем Народженням Сонечко.

Що ж, так як Аня в нас ніжна і творча натура, тему для своєї вечірки вона придумала не менш творчу, тож сьогодні я приміряла на себе образ лісної ельфійки і в цьому мені допогла не магія ельфійськіх кілець, а звичайнісенька людська косметика :

  • Очі: Яскраві теплі відтінки я брала з палеток від Lamel, а ось з кривими лініями, мені допомгла палетка аквалайнерів від GlamBee і пензлі для манікюру ( ідеальніше не існує). Сяючі відтінки ж сидять на базі від GlamBee.
  • Обличчя: в якості тонального засоба я взяла засіб від Holika Holika. Він створює легке покриття і просто ідеально підходить під мій відтінок шкіри, перекриваючи мій нерівний тон шкіри ( все ж таки ельфи ідеальні). Я використовувала комбінацію рум'ян : під тональний я нанесла Lamel BB Blush у відтінку404 Hot Lava і більш тонким шаром нанесла вже поверх тонального засобу. Вже ближче до центра , я нанесла Nyx Sweet Cheeks Almost Famous - ідеальний помаранчевий відтінок, як на мене. Веснянки ж зробила пензлем для манікюру і контуром від L.A
  • Губи : все ті ж рум'яна від Lamel та Nyx і зверху перекрила Lifter Gloss у відтінку 18Bronze

Продукти для цього looks

Maybelline New York Lifter Gloss
Всі відгуки (296)
LAMEL Make Up BB Blush
Всі відгуки (230)
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Всі відгуки (130)