1
/3
#fairy_bday : Привітання від Лісового королівства Ельфів
Ельфійскими стежками через Морок-ліс, спішу привітати нашу чарівну фею Anna_feerie з Днем Народження, нехай прибудуть з тобою Валар. Я знаю, чого бажає твоє серце і моє серце розділяє твої мрії і я вірю, що як Середзем'є викреслило з свого життя Моргота і Саурона, так і ми почнемо квітнути і жити в спокою. Ти чудова, чиста і прекрасна людина і я дякую Makeup Club, за можливість познайомитись з тобою, відчути твоє світло на собі.
Я хочу побажати тобі просто бути собою, такою ж сяючою зіркою посеред нічного неба, тою хто освітляє наш шлях. Ти добра і чуйна, позитивна і любляча. Я просто хочу, що б в тебе все було добре і хочу особисто тебе обійняти. З Днем Народженням Сонечко.
Що ж, так як Аня в нас ніжна і творча натура, тему для своєї вечірки вона придумала не менш творчу, тож сьогодні я приміряла на себе образ лісної ельфійки і в цьому мені допогла не магія ельфійськіх кілець, а звичайнісенька людська косметика :
- Очі: Яскраві теплі відтінки я брала з палеток від Lamel, а ось з кривими лініями, мені допомгла палетка аквалайнерів від GlamBee і пензлі для манікюру ( ідеальніше не існує). Сяючі відтінки ж сидять на базі від GlamBee.
- Обличчя: в якості тонального засоба я взяла засіб від Holika Holika. Він створює легке покриття і просто ідеально підходить під мій відтінок шкіри, перекриваючи мій нерівний тон шкіри ( все ж таки ельфи ідеальні). Я використовувала комбінацію рум'ян : під тональний я нанесла Lamel BB Blush у відтінку404 Hot Lava і більш тонким шаром нанесла вже поверх тонального засобу. Вже ближче до центра , я нанесла Nyx Sweet Cheeks Almost Famous - ідеальний помаранчевий відтінок, як на мене. Веснянки ж зробила пензлем для манікюру і контуром від L.A
- Губи : все ті ж рум'яна від Lamel та Nyx і зверху перекрила Lifter Gloss у відтінку 18Bronze
08 жовтня, 2024
Продукти для цього looks
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Палетка тіней для повік
27
Немає в наявності
Коментарі (0)