Моя осіння насолода Angels' Share By Kilian

Аромати це моє життя, те, що оточує мене щодня 🫶🏼

Kilian Angel’s Share — деревний гурманський унісекс-аромат, створений у 2020 році Benoist Lapouza.

У дитинстві Kilian любив проводити час в знаменитих коньячних льохах Hennessy. Там він почув історію, як із закритих бочок, де дозріває дорогоцінний еліксир, завжди зникає невелика його частина. Її називають часткою ангелів, angel’s share. Саме їй і присвячений розкішний аромат із колекції The Liquors Collection.

Верх композиції — ті самі чарівні ноти коштовного коньяку, перед якими не можуть встояти навіть ангели 😇 У серці дубовий абсолют із карамельно-мигдальними бобами тонка та теплим акцентом кориці — дубові бочки 🛢️, в яких коньяк набирає свою чарівну красу. Витончений шлейф, в якому ноти праліне та ванілі перегукуються зі шляхетною деревиною сандала, додає композиції аристократизму.

Аромат янтарного кольору поміщений у флакон дивовижної краси, що формою і різьбленням нагадує старовинний кришталевий келих 🥃. Він гідний того, щоб в ньому подавати чарівний напій ангелам 🪽

У парфума чудова стійкість і виразний шлейф, з волосся я чую аромат навіть наступного ранку

З цим ароматом асоціюється камін що горить, бокал Hennessy, і шалене бажання дивитися на пожовкле падаюче листя 🍂 Це щось шедевральне, що торкається всіх струн душі 🎶, наповнює натхненням і одночасно спокоєм.

Angels' Share це той аромат який зігріває мені душу. Для мене це парфум розкоші, гармонії та теплоти 🔥 Раджу вам спробувати його саме восени 🫶🏼

Продукти для цього looks

Kilian Paris Angels' Share Refill
Всі відгуки (4)
Kilian Paris Angels' Share