Pink Vibe з Mermade

Кожна доросла дівчинка, інколи мріє хоч на хвилинку знову стати маленькою принцесою та зануритися у світ рожевих мрій, де все сповнене чарівності й легкості. Продукти Mermade допоможуть створити це свято рожевого настрою у вашій б'юті рутині, даруючи ароматну насолоду та справжній релакс.

З чого ж почати? З ніжної рожевої пінки для вмивання “Clean Me Tender”, яка лагідно очистить шкіру, готуючи її до нанесення ензимної маски “Geez I'm Doing My Best”. Маска на основі ензимів стимулює оновлення шкіри, насичує вологою, повертає пружність і еластичність.

Наступний крок — шовковисте волосся з шампунем “Bye-Bye Hair Drama”, що глибоко очищає прикореневу зону, а кератин і протеїни шовку у складі відновлюють і зміцнюють волосся по всій довжині.

А як щодо ароматної пінки для душу “Magic Unicorn”? Вона пробудить відчуття свіжості, створюючи настрій для солодкого, як зефір, ранку.

Далі — сольовий скраб для тіла “Hi-Hey Holiday”. Морська сіль делікатно очищає шкіру, прискорюючи її оновлення, а олії авокадо та мигдалю дарують глибоке живлення, роблячи шкіру ніжною та шовковистою.

Щоб підкреслити цей рожевий настрій, можна взяти найм’якіший рожевий рушник.

Тепер саме час для гідрогелевих патчів “Glow Up”, наносимо на 15 хвилин під очі, ще можна на Т-зону, для додаткового зволоження і розгладження рельєфу. Поки патчі працюють, можна підготувати волосся до укладки - всього 3 пшики термозахистом “HEAT” і добре розподілити його гребінцем по довжині. Тепер жодний стайлер не зашкодить вашому волоссю.

Вже час знімати патчі, та нанести сироватку-хайлайтер “Glow Up”, яка зволожить шкіру, підсвітить її сяючий та буде чудовою базою під макіяж. А на губи — солоденький бальзам “Magic Unicorn” для зволоження та захисту.

Завершить ваш Pink Vibe аромат “Coquette Bloom” — шлейф цитрусових акордів і ніжних квіткових нот додасть вашому образу справжньої магії.

Продукти для цього looks

Ензимна маска для очищення шкіри обличчя
Всі відгуки (70)
Шампунь для зміцнення та сяйва волосся
Всі відгуки (38)
Очищувальна пінка для обличчя
Всі відгуки (29)
Mermade Silk Protein & Mica
Всі відгуки (21)
Mermade Hi-Hey Holiday
Всі відгуки (11)