Збірка і розпаковка адвент календаря від The Rituals

Це моя велика хотілка. По-перше це ціле новорічне селище. Цей календар є красивим новорічним декоративним елементом. Я коли все зібрала була просто в захваті.

По-друге я пробувала декілька продуктів цього бренду і мені вони сподобались. А такі календарі це крута можливість познайомитись з асортиментом бренду.

В цьому році у The Rituals три варіанти календарів. Найдешевший має класичний формат з віконечкам. А ось середні (що я купила) і найдорожчій мають вигляд такого селища.

Збирала я його десь годину, бо зробила помилку. Спочатку повністю зібрала все село і тільки потім розуміла що на дно треба було клеїти стрічку з лампочками. Доречі там прям промальована схема як викласти стрічку, що дуже спростило мені роботу. Коли вона світиться то в деяких будиночках вигляд світла в вікнах.

Єдиний мінус що я поки помітила це те що в великих будиночках продукт займає всю площу коробки і тому світло від діоду не доходить до вікна і воно не світиться.

Але загалом я отримала колосальне задоволення збираючи його і тепер він красується у мене на поличці. В грудні буду відкривати.

А чи купляєте ви адвент календарі?