1
/3
мої пітахайї #proudofmyboobsmakeupclub
Приєднуюсь до челенджу #proudofmyboobsmakeupclub не заради можливості виграшу, а заради підтримки. Колись я вже приймала участь в подібній кампанії інформування суспільства про проблему раку молочної залози "Рожева стрічка🎗️" - тоді ми публікували такі фото з рожевою емблемою та підписом keep calm and think pink, мали велопробіг містом присвячений цій акції та дарували жінкам на вулиці рожеві троянди.
Мабуть, саме тому зараз зі мною на фото красивий рожевий фрукт з характером: десь ідеальний, десь зморщений, але все одно прекрасний витвір природи.
Я завжди наголошую на обов'язкових щорічних чекапах для жінок: робіть собі такий подарунок за тиждень перед днем народження і будете потім спокійно жити весь наступний рік 💓
Всі ми індивідуальні і всі чудові, головне щоб були здорові. Моє прийняття малих несиметричних грудей було зі мною завжди, чим я завдячую своїм батькам за ту любов, яку вони мені дали та впевненість в собі, яку прищепили з дитинства. Я б навіть додала, що це не лише про прийняття - обожнюю їх і ніколи не хотіла щось змінювати (і своїм партнерам також вдячна, бо жоден ніколи не сказав, що треба щось збільшити).
І кожній з вас того бажаю: моє тіло - мій храм, моє тіло - моє діло! Хто б вам що не казав - слухайте себе, хочете збільшувати/зменшувати-це ваша особиста справа і ніхто й ніколи не повинен вам нав'язувати це (лікар, який призначає певні хірургічні маніпуляції за показами здоров'я не рахується 🤗). Проходьте обстеження, не нервуйте, тримайте ноги в теплі і любіть себе - ви у себе одна така найкраща красуня (і куниця, для тих хто в темі 🤣)а тепер пішли жити це життя🌺
14 жовтня, 2024
Коментарі (0)