1
/1
Я беру участь у конкурсі #proudofmyboobsmakeupclub, щоб с казати дещо важливе
Цей пост для мене – не просто участь у конкурсі, а щира розмова про те, що справді має значення. Наші груди – це більше, ніж зовнішність. Це про здоров’я, життя і нашу силу. 🍎 Я обрала яблуко, бо воно асоціюється для мене з природністю та простотою. Так само, як я намагаюся сприймати своє тіло – без ідеалів, але з любов’ю.
Ми, жінки, часто самі себе критикуємо: недостатньо гарні, недостатньо ідеальні. Але знаєте що? У кожної з нас своя історія, своя краса і сила. Можливо, ти відчуваєш невпевненість через свої груди – маленькі, великі, змінені після пологів чи операцій – але кожна з нас заслуговує на прийняття й любов.
Сьогодні я хочу говорити про те, що дійсно важливо. Рак грудей – це не просто статистика. Це життя багатьох жінок, і кожна з нас може опинитися в цьому списку. І якщо цей пост зможе нагадати хоча б одній жінці про необхідність перевіритися – я буду щаслива.
Ми не завжди можемо контролювати те, що трапляється з нашим тілом, але ми можемо турбуватися про своє здоров’я. Давайте сьогодні нагадаємо одна одній: ми не самі в цій боротьбі. Дбаймо про себе, піклуймося одна про одну, і нехай наші груди, у всіх їхніх формах і розмірах, будуть здоровими.
Цей пост – для кожної жінки, яка проходить через важке і потребує підтримки. Ти не одна, ми всі разом. ❤️
15 жовтня, 2024
Коментарі (0)