1
/1
Порівняння двох гідрофільних олійок
Першим моїм знайомством з гідрофільною олією була олія від Eyenlip, якою я користуюся вже декілька місяців, і яку вважала за гарного представника гідрофільних олій, бо не було з чим порівнювати. Але баночка майже закінчилася, тож я вирішила поекспериментувати та купити собі олію від Purito. І тепер, коли я спробувала дві різні, можу нарешті зробити порівняння та зрозуміти, якою насправді має бути гарна якісна олія. Тож поїхали:
Як змиває макіяж?
Я використовую достатньо стійку туш та кожен день фарбуюся підводкою, тож мені був потрібен гарний засіб для змиття
Eyenlip: використовувала олію на очі двічі щоб достатньо добре змити макіяж
Purito: виявилося достатньо одного разу, і макіяж вже дуже гарно змивається, не залишаючи після себе розводів
Консистенція?
Eyenlip: досить рідка, через що використовувала достатньо багато
Purito: більш густа, використання йшло менше
Відчуття після використання?
Eyenlip: трохи сушило шкіру, хоча гідрофільна олія в мене для сухої шкіри, а моя шкіра комбінованого типу
Purito: не сушить і гарно змивається, не залишає після себе неприємного відчуття
Склад?
Eyenlip:
🖤Фруктові екстракти насичують клітини вітамінами, зменшують тьмяність, мають тонізуючу властивість.
🖤Антиоксиданти захищають шкіру від впливу зовнішніх факторів, уповільнюють передчасне старіння.
Purito: активні компоненти:
🖤оливкова олія - багата на вітамін E, зволожує і запобігає старінню шкіри,
🖤соняшникова олія - має заспокійливу та антиоксидантну дію, ідеально підходить для жирної шкіри,
🖤олія жожоба - захищає шкіру від зовнішніх факторів і надає себорегулюючу дію,
🖤мигдальна олія - зволожує, багата на вітаміни А і Е, що заспокоюють запалення, підтримують регенерацію,
🖤олія виноградних кісточок - очищає сальні залози і підтримує процеси регенерації.
Моя оцінка?
Eyenlip: раніше оцінювала на 4/5, після використання Purito оцінка впала до 3/5
Purito: поки що тверде 5/5, після більш довгого використання напишу більш детальний відгук на цю олію
10 березня, 2023
Коментарі (0)