#proudofmyboobsmakeupclub

Сьогодні неважливо, який в тебе розмір грудей та які форми ти маєш, головне – бути здоровою і в гармонії з собою.
Груди – дзеркало жіночого життя. Ця найвразливіша частинка жінки завжди болісно реагує на найменший стрес, навіть на банальну сварку з чоловіком… А ще завжди “розповість”, чи все в порядку у вашому тілі.
Рак молочної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання у жінок. До групи ризику входить будь-яка жінка, і з віком цей ризик збільшується. Напередодні Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози я хочу приєднатися до челенджу #proudofmyboobsmakeupclub та підтримати дівчат, які стикнулася з цією хворобою.

Всім хто зараз проходить через такі випробування та бореться з раком МЗ, хочу сказати, що ви сильні, мужні. Не опускайте руки, пам'ятайте, що ви повинні любити себе і своє життя, тому що ви неймовірно прекрасні і головне ви не самі ❤️

Хочу звернутися до всіх жінок. Відкладіть своє "мені ніколи" і приділіть час своєму здоров'ю. Найголовніше, дівчата, запам'ятайте, що правильний догляд за грудьми та регулярні медичні візити можуть сприяти вчасному виявленню проблем та збереженню жіночого здоров'я. Не нехтуйте своїм здоров'ям, бережіть себе.