Гідроміст від smart4derma

я довго намагалась розібратись, що ж це за такий продукт гідро-міст, підібрала мені цю антивікову доглядову лінійку косметологиня. Я вже неодноразово писала, що саме ця лінійка мене взагалі не вразила, крім зволоження не бачу жодного результату, а за такі гроші - хотілось би. Тому до цієї косметологині я більше не зверталась 😁 але запитала у ще однієї косметологині з вищою медичною освітою (по сумісництву моєї колеги по тренуванням), що ж воно за звір такий - гідро-міст. І от вона мені повідомила, що це чергова маркетингова назва, це саме той варіант коли бренди видумують велосипед, аби привернути увагу покупців, а по своїй дії та текстурі - це звичайний тонер.

Що ж обіцяє нам виробник (українсько-німецький бренд): забезпечує миттєве інтенсивне та тривале зволоження, тонізує та вирівнює шкіру завдяки зволожуючому та заспокійливому комплексу інгредієнтів.

Робить шкіру м'якою та гладкою, захищає від вільних радикалів, активізуючи природну захисну антиоксидантну систему шкіри.

Морський інгредієнт Antarcticine® має кріопротекторні властивості та реструктуризуючий ефект, захищає шкіру від сухості та еритеми та сприяє її регенерації, зменшуючи глибину зморшок.

Я помітила лише зволоження, вбирається гарно, липкість не залишає. Але от після вмивачки від LA ROCHE-POSAY він піниться на шкірі так, наче це я ним маю вмиватись) хоча не знаю скільки літрів води я виливала щоб змити. І знову ж таки - впевнена, що це не проблема гідро міста, бо я ним користувалась вже 9 місяців і за ним такого не помічалось (один раз коли я змінила кремову вмивалку на пінку, але потім я знайшла спосіб їх подружити). Мій висновок: гель-тонер (гідро-міст) непоганий для зволоження, але за ці гроші можна знайти знааааачно кращі та дієвіші варіанти. В цьому тестуванні він мене виручив, так як не містить кислот, а мені саме це і потрібно було.

хух, ну все, наче всі допоміжні продукти описала - тепер відгук по тестуванню https://club.makeup.com.ua/post/53633/