#proudofmyboobsmakeupclub

До Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози хочеться підтримати жінок, які цього потребують. Ви найкращі, незалежно від форм грудей та тіла. Любіть свою кожну клітинку, адже вона унікальна.


Якщо вам випало на долю пройти свою власну війну, пам'ятайте, що краще чекає попереду. Ви дуже сильні і нехай сили не покидають вас. З вами підтримка усіх жінок України🙏.

Хочеться сказати про важливість:
Бути обізнаними.
Рак молочної залози — найчастіша форма раку в світі. Знання можуть допомогти змінити образ життя, вчасно виявити проблему та попередити її.
• Не ігнорувати щорічні скринінги.
Розумію, що в нинішніх умовах не у всіх є такі можливості. Наразі вирішила зробити чекап і скажу, що це ще той квест у місті на лінії фронту. Тож, якщо є можливості, не нехтуйте ними.
Знайти компетентного лікаря.
Інколи це може бути дуже непросто, але від цього залежить більша частина успіху. Зі свого досвіду знаю, що і з 6 лікарів тільки 2 можуть бути тими, хто дійсно захоче та зможе допомогти.
Не втрачати себе у випробуваннях, які дає життя.
Запам'яталися мені слова лікарки перед однією з операцій: Якщо людина сама себе не налаштує на одужання, їй і кращій лікар не зможе допомогти.
Емоційний стан тісно пов'язаний з фізичним. Бережіть його так само, як і своє тіло.

Фруктом я обрала яблуко, бо жіночі груди такі ж неповторні. Можуть бути маленькі, чи великі; круглі або фігурні; ще зелені, або вже стиглі; соковиті або трохи поморщені. Це символ життя, особистої індивідуальності.

Груди ідеальні не через їхню форму чи пружність, а коли здорові. Цінуйте свою жіночу особливість і дбайте про неї.

Бажаю здоров'я! Бережіть себе, красуні.
Обійняла кожну ❤️