#proudofmyboobsmakeupclub

Мої груди пережили багато різних періодів: від періоду коли я соромилась їхнього розміру, бо вважала,що вони надто маленькі і непривабливі, і до періоду коли вони з легкістю годували мого сина майже 1,5 роки. Довгий період я страждала на мастопатію, у мене періодично з'являються кісти. Чутливість і неприємні відчуття супроводжували мене скільки себе пам'ятаю. Але одного прекрасного дня я прийняла свої груди такими як вони є і просто змінила білизну, припинила носити пуш-апи, перейшла лише на бавовняні бюстіки без кісточок і .....біль пішов! Все було простіше,ніж я думала! А ще з того дня я полюбила свої бубси🥰такими які вони є! 🙂І не важливо чи ваші груди солодкі спілі мандаринки🤩, чи кислуваті і трошки зморщені ківі😅. Все одно вони найкращі,бо вони-ваші!

Дівчата, все дуже просто! Любіть себе і ніколи не порівнюйте ні з ким. Ви-унікальні і прекрасні.

Піклуйтесь про своє здоров'я, слідкуйте за своїм гормональним фоном. Бо саме він впливає на жіноче здоров'я в цілому і на здоров'я грудей в тому числі.

Носіть зручну білизну, користуйтесь натуральними дезодорантами. Відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі, висипайтесь, пийте вітамінки і балуйте себе.Ви у себе одні!

І найголовніше: проходьте щорічні обстеження: узі, мамографію(після 40), гінеколога, аналізи крові і т.д.

Хочу підтримати всіх жінок, які борються з раком молочної залози.

Дівчата! Головне-ніколи не здавайтесь! Не дозволяйте відчаю поселитись в ваших серцях.

Ви сильніші ніж ви думаєте! Я бажаю вам сили, стійкості і наснаги. Є люди які люблять і підтримують вас. У вас все вийде-головне щиро вірте в це!