1
/1
#proudofmyboobsmakeupclub
Мандаринки, диньки, яблучка чи сливи -
головне, красуне, будь щаслива!
Так, дівчатка, ваші груди вже ідеальні. Ви гарні в будь-якому розмірі, ви зустрінете чоловіка своєї мрії, вигодуєте дітей і з чашечкою А, і з чашечкою F.
Що дійсно має значення - це здоров'я. Щорічно в Україні діагностується 15 тис. випадків захворювання на рак молочної залози. Близько 5 тис. жінок помирає від цього захворювання. Кожна 7-8 жінка в Україні має проблеми з молочними залозами, але за допомогою звертаються занадто пізно.
Всім, хто зараз бореться із хворобою, я бажаю сил та витримки. Ви сильніше, ніж думаєте, ви все зможете. Ви не самі у цій боротьбі за життя, не соромтеся просити допомоги та звертатися у фонди.
Є один надихаючий приклад: коли вчилася в університеті, в моєї подруги діагностували рак лівої молочної залози на 4 стадії. Прогнози лікарів були розпливчасті, але песимістичні. І знаєте що? Моя подруга сказала, що не збирається здаватися і помирати. "Дєточка, чудєс нє биваєт", - почула вона від лікаря. "Я планую вас здивувавати", - відповіла моя подруга.
Так і сталося! Вже пройшло 17 років, а вона жива, вийшла заміж, народила дитину і живе звичайне життя, тільки раз на рік здає контрольні аналізи .
Дівчатка, ваше здоров'я — найцінніше, тому дбайте про себе, проходьте регулярні обстеження та довіряйте собі.
Коментарі (0)