1
/1
#proudofmyboobsmakeupclub
Без сумніву, жіночі груди – символ краси! Вони привертають погляди чоловіків і роблять фігуру жіночною і сексуальною.
Та чи насправді мають розмір та форма грудей таке важливе значення? Гадаю, що ні! Впевнена, це віяння моди і соціальних стереотипів… Адже, в кінцевому результаті, має значення тільки те, здорові вони, чи ні…
Мої груди змінювали свої розміри і форму на різних етапах мого життя та в різних його періодах – були і пишного третього розміру (і це в старшій школі та в інститутські роки, що привертало надто велику увагу зі сторони чоловіків😅), були і четвертого розміру під час вагітності і грудного вигодовування, тепер же вони значно менші – далось в знаки і лактація, і швидка втрата ваги. Спершу мене це засмучувало, та тепер я ставлюся до цього простіше. В принципі, як і до будь-яких інших питань, що стосуються зовнішності…
Важливе тільки здоров’я! А форми, розміри – вони мінливі. Як і все у нашому житті…
Дорогі дівчатонька, жіночки, бережіть себе! Любіть і балуйте! Немає нічого важливішого здоров’я і життя! Проходіть щорічні чек-апи по обстеженню здоров’я і щомісячно робіть самообстеження. Це надзвичайно важливо! А якщо щось не так – знайте, ви сильніші, ніж можете собі уявити, наше тіло здатне зробити і витримати, здавалось би, неможливе, адже воно досконале від природи! Головне, вірити в це і ніколи не опускати руки. А ще – в житті завжди є місце для чудес!😉
Ми всі прекрасні! Незалежно від форми і розміру наших бубсиків!)
Цілую і обіймаю!❤
Будьте здорові!🙏
19 жовтня, 2024
Коментарі (0)