#Proudofmyboobsmakeupclub

Жіночі груди - звучить просто, але насправді, на них тримається світ. На грудях плачуть, з грудей вигодовуються, груди зачаровують і груди обожнюють всі. Але як щодо нас, жінок ?

Будучи маленькими дівчатами, ми чекаємо поки вони виростуть, надивившись на обʼєктивізацію жінок та вважаючи що тільки це зробить нас по справжньому жіночними. Потім ми починаємо дорослішати, приймати своє тіло, обирати білизну, зручну, або не дуже зручну, задаємося питанням: "а чи гарні мої груди взагалі? Моя форма сосків? Мій розмір?". Всі ці питання логічні, адже ми, жінки, живемо в світі де від нас постійно вимагають вписуватися в практично неможливі стандарти краси.

Я дуже хочу, аби кожна жінка світу, любила своє тіло незважаючи ні на що, неважливо, є у тебе груди, чи немає (буквально немає), маленькі, чи великі, розтягнуті чи пружні, або які твої ореоли - все це не робить нас більш або менш жіночними. Ми прекрасні та жіночні з першого дня народження на світ, і цього не змінить жоден шрам, операція, вагітність чи подібне.

З нагоди всесвітнього дня з боротьби з раком молочної залози, хочу нагадати про важливість щорічного чекапу організму загалом та приділяючи особливої уваги гінекології та мамології. Будьте здорові, аби ваші груди, продовжували тішити в першу чергу вас! Люблю ❤️