#proudofmyboobsmakeupclub

Бути жінкою – це дійсно неймовірно. Ми носимо у собі життя, а потім можемо дати своїй дитині все необхідне вже на перших етапах її життя. Я зараз годую грудьми свого малюка, і це величезна привілегія, якою я неймовірно дорожу. Груди – це не просто частина тіла, це джерело живлення, любові та безпеки для моєї дитини. Усвідомлення того, що я можу подарувати своєму малюку найкраще харчування, викликає у мене почуття глибокої вдячності за своє тіло.

Але водночас, як жінка, я відчуваю важливість піклування про своє здоров’я. Наші груди можуть бути не лише джерелом життя, але й зоною ризику, яку необхідно регулярно перевіряти. У напередодні Всеукраїнського дня боротьби з раком грудей я хочу звернутися до всіх жінок. Перевіряти себе – це не просто рутинна процедура. Це ваша можливість завчасно виявити проблему, якщо вона існує, і зберегти здоров’я, а можливо й життя. Важливо не забувати про регулярні візити до лікаря та про самообстеження.

Ми, жінки, сильні, і разом можемо підтримувати одна одну. Якщо ви стикнулися з якимись труднощами або просто переживаєте, я тут, щоб сказати вам: ви не самотні. Будь-які труднощі можна здолати, особливо коли ви знаєте, що поруч є ті, хто вас розуміє і підтримує.

Бережіть себе та свої груди!