#proudofmyboobsmakeupclub

Хочу доєднатися до дівчат і почати з подяки за підняття теми, яка для багатьох із нас має неабияке значення. Настав час поговорити про мої груди — у всій їх величі та реальності.

Природа нагородила мене формами, про які багато хто мріє... хоча, щиро кажучи, навряд чи ці мрії включають в себе літні пригоди з мокрим ліфчиком чи пошуки білизни, яка не схожа на парашут. Бо справді, хто з нас не мріяв у дитинстві про такий "бонус"? Так ось, це я — людина, яка тягне ці груди із собою всюди, іноді навіть без валізи. І ні, красива білизна? Лише для перших розмірів, здається, хтось вирішив, що на великий бюст годяться тільки ремені безпеки.

Пам'ятаю, як ще в дитинстві дівчата з класу наді мною сміялися, коли в мене почали рости груди. А хлопці? Ну, в них були трохи інші реакції, захоплення, скажімо так.

Врешті-решт, груди — як волосся: у кого пряме, мріють про кучері, у кого кучері — витрачають півжиття на вирівнювання. Але є один незаперечний факт: любіть свої груди такими, якими вони є, бо це ваше. Хочете зміни? Маєте вибір, але пам’ятайте — він має бути вашим рішенням, а не під тиском соціальних стандартів.

І, наостанок, невеликий дружній нагадувач: регулярно обстежуйте груди. Щорічна перевірка — це ваш спосіб подбати про себе. Бо як би ми не любили свої груди, здоров'я завжди на першому місці.