#proudofmyboobsmakeupclub

Коли я вперше знайшла новоутворення у грудях, дуже злякалась. Не могла вмовити себе піти до лікаря, адже розуміла, що життя після цього може полетіти шкереберть. Пішла тільки, коли "це" почало сильно боліти.

То виявилась киста від гормонального збурення, її легко видалили. Потім вона повторилася, гормони знову почали "гратися", але вдруге було вже не страшно.

Переважна більшість (величезна більшість!) новоутворень у жіночих грудях - доброякісні та не перероджуються. Тому не варто боятися йти на мамографію або УЗД. Але йти треба, бо задача кожного разу - переконатися, що воно нестрашне, або відслідкувати "страшне" на початковому етапі, коли воно добре піддається лікуванню.

Тоді я боялася, але саме той випадок навчив мене не жахатися заздалегідь.

Ми живі, поки живемо. Я вчуся не забувати про себе, радувати й жаліти себе, адже коли, якщо не зараз.

І так - мої форми не ідеальні ))) Вони дивні, несиметричні і трохи різні за розміром. Та аби були здорові. А любила я їх в нульовому розмірі, зараз люблю і в другому розмірі. Будь-який момент - найгарніший для того, щоб любити себе.