Розпаковка новенького догляду за обличчям

Всім привіт! Трішки пропала, але дякую, що залишаєтесь ❤️

Дуже довго обдумувала та переглядала свій догляд за обличчям, бо все починає закінчуватись, і хотілось ввести якісь активи, бо як таких запалень на шкірі у мене не так багато, є поодинокі та комедони. Але шкіра за останній рік помітно поплила, вона стала менш пружна, стало більше нерівностей і на жаль зʼявились міліуми (колись ними дуже страждала в підлітковому віці і видаляла в дерматолога), і взагалі моя шкіра досить тонка.

Тому прийняла важливе рішення спробувати ретинол, і щоб сильно не витрачатись, обрала такий від Cerave, він бюджетний, показує хороші результати і ідеально для новачків. Тому буду поступово вводити його, і ділитимусь результатами 🤍

На ранок закінчилася моя улюблена сироватка від Isntree, тому обрала із своїми любими антиоксидантами вітаміном С та ніацинамідом, есенція Dr. Althea з екстрактом австралійської сливи для сяйва шкіри. Обрала таку, оскільки люблю саме текстуру щось середнє між сироваткою та тоніком.

Антиперспірант Babe Laboratorios Roll-On Deodorant уже не можу обміняти на щось інше, я взяла dove, але все таки аромат мені відчувається постійно, тому взяла свого любимчика)

Пудра Innisfree No Sebum Mineral Powder зацікавила завдяки @A. (не можу щось відмітити), бо формула та склад містить справді якісні та низькокомедогенні компоненти, а тим більше без тальку, а останнім часом шкіра у мене занадто жирниться, тому для щоденного застосування обрала таку.

Ще одна рекомендація від А. ❤️ Лак-перфектор Zoya з більш безпечним і нетоксичним складом, і підходить для використання на постійній основі, палітра різноманітна, але взяла молочний.

І пробник з ретинолом Skin&Lab 3%)

Мабуть вам буде найцікавіше побачити відгук про Cerave, але це буде не скоро, бо як знаєте, результат через 8-12 тижнів, але буду робити спостереження)