Трішки деталей образу

І так, початком був тональний від L'Oreal Paris Alliance Perfect, і він непоганий. Для фото.

В житті мені його тяжко носити, думаю що термін придатності закінчиться швидше, ніж тон)

Потім були очі. За це дякую молодшій сестрі, як фанату кольору в макіяжі. Зізнаюсь, кольорові стрілки для мого сприйняття ризиковано, але вийшло класно! Мені сподобалось)

Спочатку товстенько намалювати срібним олівцем стрілку, потім пензликом(звичайним, для малювання) окреслити контур помаранчевим) Вуаля!

На жаль, рекомендувати ці продукти я не можу, бо вони безбожно зникли десь через годину, але для фото 1000 із 10)

Тіні для повік із той же палетки в якості румян. Відтінок доволі свіжий, приємний, хоч і шарів там десь десять)) Олівець для губ від Lamel Professional Lipliner відтінок 401. Ну це без слів. Скарб.

Додала Lamel Professional Cheek Colour New, в відтінку 404. Він в мене давно, але постійно я ним не користуюсь. За рахунок щільного тону, обличчя втрачає природні тіні, корекцією це виправляємо.Для блиску губ(хоч хотілось очей) додала NYX Professional Makeup Butter Gloss. І готовченко!

Образ виявився крутим. На палетки відгуки є, а ось з сріблястим олівцем питання.

Дівчата, рекомендуйте🤍

12 березня, 2023
Olga Voronova
12 березня, 2023

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Lipliner
Всі відгуки (196)
NYX Professional Makeup Butter Gloss
Всі відгуки (81)
L'Oreal Paris Alliance Perfect
Всі відгуки (21)