Cherry Osaka

Цей парфум, на жаль не мій. Він чудовий, смачний, мені подобається чути його на людині, яка знаходиться поруч , але коли він на мені - починає тріщати голова. Я завжди з комфортом могла носити лишк акватичні аромати, тому по опису й так розуміла, що навряд мені підійде. Але так люблю вишню, що вирішила все ж таки взяти пробник.

Цей аромат відкривається яскравим і гіркувато-солодким вибухом. Початкова нота гіркого мигдалю і лікеру створює насичену, трохи димну, маслянисту базу, що поступово переходить у глибокий, насичений аромат чорної вишні — солодкий, але з легкою кислинкою.
Нота серця надає аромату глибини та інтимності: аромат вишні зливається з п'янкими квітами, де домінує жасмин самбак, що надає йому кремової свіжості. Турецька троянда привносить теплий, квітковий акцент, а стигла слива надає легку фруктову терпкість.
Кінцеві ноти дарують тепле і затишне відчуття завдяки бальзамічній суміші бензоїну, ванілі та перуанського бальзаму. Пачулі і ветівер додають глибокого, земного відтінку, а сандал, кедр і кориця надають деревних і пряних нот, що м'яко огортають і створюють відчуття гармонії та вишуканості.

Аромат просто розкішний в своїй піраміді і для поціновувачок важкого люксу він стане справжньою знахідкою.

https://club.makeup.com.ua/looks/54652/ про Монако тут

Продукти для цього looks

Avenue Des Parfums Cherry Osaka
Всі відгуки (20)
Avenue Des Parfums Cherry Osaka
Всі відгуки (8)
Avenue Des Parfums Cherry Osaka
Всі відгуки (9)
Avenue Des Parfums Cherry Osaka
Всі відгуки (42)