З чого складається моя осіння косметичка ?

Кожна пора року - унікальна. Вона має свої фарби, свій настрій , свій аромат і свою косметичку. Тож хочу показати свої фаворити осінні, які я полюбляю використовувати частіше за все : коли їду по справам, йду гуляти з подругами і використовувала б в офіс ( ну а поки сижу на віддаленій роботі). Всі ці скарби цілком помістились в маленький чорний клатч, який компактно носити з собою і якщо треба - поїхати і в інше місце. У цій косметичці нема тіней, бо тут все залежить від настрою + деякі інші продукти їх заміняються. Не змогла я обрати і туш, бо зараз використовую по черзі "старі", що б скоріше почати тестити нові. З Хайлайтером взагалі складно, бо я то наношу його, то ні, тому вирішила викреслити зі списку.

  • Почнемо з тону. Легке покриття L'oreal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum - стало ідеальним рішенням не тільки для осені, а й для постійного використання що влітку, що в інший проміжок часу. Він вирівнює тон шкіри, не відчувається на обличчі і саме для повсякденного макіяжу ЦЕ ІДЕАЛЬНО. Певна річ, він не перекриває сильно, але мені це і не потрібно. В мене відтінок 0.5-2 - Very Light. Не окислюється, не має жовтого підтону.
  • Після консилеру від Seventeen, я довго думала про те, який протестити наступним. Мені потрібен був колір який не буде мати жовтого підтону, не окислюватися і ось я його знайшла - LN Pro Touch-Up Cover Fluid Liquid Concealer. У мене відтінок 101. Легко тушується, гарний колір. Використовую як у повсякденному макіяжі, так і у творчому.
  • З контуром дружу раз на раз, а от бронзер ідеальний варіант для надання фарб обличчю і легкої корекції. Я люблю комбінувати кремовий продукт з сухим. Моє незмінне повсякденне комбо - стік від Girlwood та Sinart Sun Kissed Bronzer. Стіком легко працювати, швидко скорегувати обличчя. Його люблю як базу під макіяж очей. Максимально вдалий продукт. Запечений бронзер від Sinart, допомагає створити легкі сонячні поцілунки на шкірі, ледве помітні і ніжні, а ще - гарний продукт для створення градієнту між бронзером і рум'янами. Ще і має дивовижне сяйво.
  • Мабуть найулюбленіші мої рідкі рум'яна - Holi Pop. Кораловий відтінок ідеально підходить для осені. Він теплий, але водночас освіжає образ. Доречі довго не розуміла як правильно з ними працювати, але зараз - це найулюбленіші рідкі рум'яна. У мене їх три відтінки, але цей - створений для золотої осені.
  • LN Professional Micro Brow Pencil, став гарною та БЮДЖЕТНОЮ альтернативою Maybelline Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil. Чесно кажучи, на моїй шкірі вони виглядають практично ідентично і як на мене обидва гарно працюють. Доказ тому - одна брова одним, друга іншим. Який де - навіть не пам'ятаю. Саме в LN, стара формула механічного олівця від Lamel, який я раніше використовувала 2 чи 3 роки підряд. А от з фіксацією все просто - Hedonic Hollywood Call Brow Gel. До цього до дир я використовувала його "рожеву" версію, яка теж супер фіксуюча і ідеальна.
  • Нещодавно, в мене з'явився красунчик спаркл від Patricia Ledo і якось так вийшло, що я його почала завжди додавати до макіяжу. Він створює гарний акцент на очі, легкий та ніжний. Чимось нагадує мій улюблений хайлайтер від Wibo, завдяки своїй м'якій текстурі і гарному вологому сяйву. Тож раджу звернути на нього увагу.
  • З помадами я трошки злукавила : як і з тінями, тушью - я постійно використовую різні, раз за разом. Але найідеальнішим моїм нюдом, найдеальнішим коричневим кольором для мене є L'Oreal Paris Rouge Signature у відтінку 116 I Explore. Взагалі ці помади тінти - моя окрема любов. В мене 4 відтінки тільки матових ) А є ще глянець та перламутровий глянець ( доречі це ранні аналоги вінілу)

Визнати чесно, зробити цей топ було складно, бо я явно не мінімаліст в косметиці, але це було легше, а ніж підтримати ініциативу дівчат що до топів осінніх ароматів. Тут, нажаль, я не впоралась і не змогла обрати топ 3))) Але ось Hanna Domashenko зуміла, тож скоро ви зможете побачити її трійку, яку я вже встигла оцінити і навіть знайти "хотілку" там, де і не думала що знайду ))

Продукти для цього looks

L'Oreal Paris Rouge Signature
Всі відгуки (25)
LN Pro Touch-Up Cover Fluid Liquid Concealer
Всі відгуки (22)
L'oreal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum
Всі відгуки (4)
Girlwood
Всі відгуки (3)
Sinart Sun Kissed Bronzer
Всі відгуки (3)