Прикра ситуація

Улюблений тонік від Bielenda

Я писала про цей тонік вже раніше . Я люблю цей засіб і в мене вже було баночки три підряд.

Я маю комбіновану шкіру, тонік допомагає мені підтримувати шкіру у доброму стані, коригує висипання, забирає жирний блиск. Тонік бюджетний і дієвий. Але нещодавно сталась прикра ситуація. Прогулюючись з подругою, зайшла в магазин побутової хімії та косметики, і подруга запитала в мене чим я користуюся для обличчя. Я показую їй цю баночку з тоніком і помічаю, що щось в пляшці зайве плаває. Я думала, мені здалося, беру наступну-те саме, якісь дрібні чорні частинки. Я покликала консультанта, вона, звісно була здивована і попросила мене звернутися на гарячу лінію, щоб партію зняли з полички. Скаргу я не подавала, а для цікавості зайшла в цей магазин через тиждень. І на поличці стояли чисті баночки, без всяких плаваючих частинок. Тут я не питала чи вони їх продали чи замінили. Але хочу попередити, якщо хтось буде купляти цей тонік( сама я планую продовжувати ним користуватися, адже він чудово рятує мою шкіру від жирного блиску), звертайте увагу на вміст баночки, можливо це дійсно щось трапилось на виробництві.

Сподіваюсь, ця партія була тільки в тому магазині і в продажу її немає. Але будьте уважні , бережіть себе ♥️