1
/9
перші покупки листопада
Взагалі я рідко зриваюсь на спонтанні покупки, але не цього разу. Начиталась ваших дописів про dott, а тут ще й з пігментами дівчатка і гуру-експертка (на мою скромну особисту думку) Anna_feerie нарадили купити клей від Нікс, бо праймер під тіні вже давно чекав у кошику знижок. Тут все і склалось: зп на карту, знижки на всі обрані продукти і 00.00 на годиннику. Мені була така нетерплячка, що замовлення робила на поштомат, аби не чекати кур'єра в понеділок -вівторок 🤣 ну одержима, їй-богу
Сьогодні я отримую багато посилок і передачок: це і календар на 25 рік з котячими баламбоні 🙈, книги, і велику спільну з дівчатами посилку з полтавським бішофітом ( там капець які були хеловінські знижки ще й купа ароматів, які, на жаль,не представлені на мейкапі - подруга замовила два відра: з шавлією та апельсин+іланг-іланг), кларнет хлопця та, звичайно, з цим всім мені ще треба було забрати посилку від мейкап 🤣 тому розпаковка вийшла трохи сумбурна 🤣і добре,що я завжди ношу з собою шопер (чорний моє 🖤) - змогла все спакувати в нього та рюкзак.
Дуже давно у мене не було пробників в замовленнях, тому тут мабуть аж цілих два: сироватка під очі від тінк та кремчих від веледи (хоча я так хотіла пробник лавандової або огіркової пасти) - приємно, дякую makeup!
Так що ж власне замовила:
-клей та праймер від nyx
-трохи рожевого від dott. Тут все складно 🤣мені візуально капець як подобається чорна серія, але боюсь що для мене буде приторно. І тут я побачила що рожевий баттер для тіла - це манго. Далі все як в тумані (ще окремо їде рожевий крем для рук, наявність стояла з 5.11, але як тільки побачила, що він є-одразу замовила, треба ж побачитися з кур'єром в новому місяці 🤣ну і от до чого я це все - лише коли ось забрала посилку - звернула увагу що крем-мило і кремчик (який вже їде) не манго 🤣 так що аромати для мене будуть сюрпризами.
02 листопада, 2024
Продукти для цього looks
Сироватка для шкіри навколо очей з кофеїном та олією авокадо
Tink Caffeine + Allantoin Eye Contour Serum
224
133 ₴
Парфумоване крем-мило з пантенолом, скваланом, вітаміном Е, А, бетаїном
Dott Cream-Soap Hypnotic Touch
1
Немає в наявності
Коментарі (0)