1
/1
Перше відео з макіяжем: мої відгуки на косметику та досвід догляду за шкірою.
Це відео знімалося на початку вересня, і з того часу в мене склалася думка про деяку косметику, якою я готова поділитися з вами! Це моє перше відео з макіяжем, яке я взагалі знімала, і дуже хочу розвиватися в цьому напрямку. (Маю на увазі, як у TikTok-відео “get ready with me”, повсякденний макіяж.) Щоправда, поки що дуже соромлюсь. Сюди чомусь легше виставити, бо, можливо, менше негативу буде?
Щодо самого макіяжу, ось мої висновки. До того, як я звернулася до дерматолога, я спокійно користувалася BB-кремом MISSHA. Він чудово перекриває, але після того, як мені призначили новий догляд і я почала фарбуватися лише кілька разів на місяць, помітила, що після його використання на підборідді з’являлися білі прищі. Заміняла його іншим продуктом — і висипання припинилися. Тож великий мінус за комедогенність!
Консилер L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer у відтінку 322 гарно перекриває — жодних зауважень.
Got2b Водостійкий стайлінг-гель “Стальна хватка” не залишає білих слідів, тому ставлю лайк. Він тримає брови цілий день, і зачіски з ним теж виглядають супер!
Поки що це три продукти, на які я залишаю відгук. Незабаром планую зняти оновлений макіяж, бо дещо змінилося. Усім гарного вечора! 🤍
07 листопада, 2024
Продукти для цього looks
Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++ Moisturized Complexion
BB крем з ідеальним покриттям
1661
327 ₴
L`Oréal Paris Infaillible More Than Concealer
Стійкий багатофункціональний консилер для обличчя
211
365 ₴
Коментарі (0)