А чи бувають у вас проблеми зі сном?

У мене є проблема в плані засинання. Я можу довго, прям дуууже довго лежати та про щось думати. Це можуть бути як переживання так і генерації ідей, чи побудування планів.

Спрей для сну Мелатонін привернув мою увагу своєю простотою у використанні та натуральним складом. У його формулі міститься мелатонін – гормон, який природним чином регулює цикл сну, а також екстракти валеріани, ромашки та інших трав, які допомагають зняти напругу і створити атмосферу спокою. Це важливо, адже багато сучасних засобів для сну можуть містити синтетичні компоненти, що викликають побічні ефекти.

Що стосується дії, я можу сказати, що з моєю проблемою довгого засинання цей спрей справився непогано. Після використання я відчувала, що засинаю швидше. Проте прокидатися вранці все ще важко, і сонливість протягом дня залишилася, незважаючи на те, що я використовую цей засіб. Спосіб застосування дуже зручний – достатньо кількох розпилень перед сном.

У цілому, я залишилася задоволена результатами цього спрею. Хоча він і не вирішив усіх моїх проблем зі сном, але з основною моєю проблемою справився.

Ділюсь своїми враженнями, адже можливо, комусь цей продукт також підійде, а можливо ще більше ніж мені.