1
/5
#Yanas_pajama_party
Вітаю чарівну Yana__matviets з Днем Народження та приєднуюсь до святкування на піжамній вечірці #Yanas_pajama_party🎉
Красуне, бажаю здоров'я міцного, неосяжного щастя, мирного неба, достатку, успіху у всіх починаннях та продовженнях розпочатого, позитивних емоцій, яскравих почуттів та творчого натхнення!🎁
Яка ж піжамна вечірка без масочок для обличчя, улюбленого серіалу та посиденьок з дівчатами за чашечкою чаю з пирогом (або не тільки чаю)😏
Такі вечірки дарують не тільки незабутні враження, але й можливість насолодитися простими радощами дружби. В спокійній, затишній атмосфері забуваєш про всі буденні турботи і просто відпочиваєш з людьми, які дорогі серцю.
Зазвичай в ролі нічної сорочки у мене виступає проста оверсайз футболка, але на вечірку я не могла зʼявитись у такому образі тому обрала для себе шовкову сорочку.
На обличчі у мене альгінатна маска Algo Naturel Masque Peel-Off "Афродіта", яку я пробувала вперше і можу її рекомендувати безсумнівно!🎀
Моя улюблена повʼязка для вмивання у вигляді вушок теж вдало доповнює образ. Але куди ж без святкової зачіски? Я вирішила зробити легенькі хвильки, у мене вони асоціюються зі спокоєм та безтурботним дитинством, а ще мають дуже милий вигляд, тому на 100% гарно доповнюють образ.
Яночка просила про подарунок і я не забула про нього! На жаль, у нас існує проблема безхатніх тварин і з приходом холодів їм все важче жити без нашої допомоги, тож давайте не будемо проходити повз, а допоможемо нашим пухнастикам!🐾
Декілька років тому, саме таким чином у мене зʼявилась кішечка, жодного разу за увесь час я не пожалкувала, що взяла її! Зараз я активно підгодовую безхатніх тварин, але так хотілось би подарувати дім кожному🥺
14 листопада, 2024
Коментарі (0)