1
/7
Ароматні поповнення осені, що допоможуть перенести зиму
Осінь добігає кінця, а означає що зима близько і світ порине у довгу ніч, а я - у затяжну деперсію 😂 І що б не перейти оту грань, я додала собі трошечки ендорфінів у кров, за допомогою нового поповнення поличок, які зроблять цю зиму комфортною і солодкою ( ну окей, я ще шоколаду накупила 😂)
- Почнемо з того що потрібно - з кондиціонера для білизни. Моя колекція ароматів поповнилась Tesori d’Oriente Persian Dream, де переплітаються пряні, солодкі ноти, що перетворюють процес прання, на справжню магію. Не знаю на скільки аромат кондиціонеру відрізняються від парфуму, але я цілком можу уявити в ньому легкі солодкі цитруси, гранат, ароматний жасмин і амбру.
- В цьому році, я вирішила що пора відкладати щось до вдалого часу і вирішила почати користуватися арома свічками. Чого ото чекати відключення світла, що б отримати задоволення від приємного аромату, який заполоняє оселю. Так ось я не тільки вирішила використовувати, я вирішила купляти нові 😂 Таким чином до мене і потрапив Arisen Candle Parfum з ароматом "Chocolate Smoke". Це неймовірно смачно, солодко і варто просто відкрити кришку ... та можна навіть не підпалювати, що б зрозуміти - це насолода для гурманів.
- Майже рік тому, я поставила собі ціль перед всім клубом : назбирати на парфум мрії до нового року. Чесно - не зовсім вийшло, але я вирішила не засмучуватися і не вважати це за поразку. Я все ж таки купила два аромати про які я мріяла, просто більш дешевші а ніж "той самий! : Burberry Her Eau de Toilette та Michael Kors Gorgeous. Про Gorgeous, я без прикрас, мрію з 2021 року, коли цей аромат тільки вийшов. Для людина, яка тоді тільки пізнавала світ парфумерії і мала в своїй колекції 3 аромати, один з яких носила років 5ть , мріяти про парфум це було щось прям з розряду "неймовірно". Його то не було, то ціна була не дуже, а тут все - і об'єм що мені потрібен ( а я хотіла саме малюка, 30мл, бо він дуже компактний), і ціна гарна. Аромат не розчарував мене через стільки років - він все ще "мій", я все ще в нього закохана. На Burberry Her Eau de Toilette я звернула через Мейкап. О тааак, саме він своїм подарунком у вигляді Her Elixir, привернув мою увагу до лінійки. Я одразу захотіла послухати класику і його фланкери і от версія саме EdT вразила найбільше. Після того як я нанесла його на блотер, я знала - я його придбаю. І як бачите - придбала, тим самим закрив ще одну 100% хочу.
- Lattafa Perfumes Pride Nebras стала для мене неочікуваним подарунком від Anna_feerie . Почнемо з того, що ми ніколи не обговорювали цей аромат, і Аня навіть не знала що я до нього придивляюсь. Але ми обговорювали аромат на який він схожий - Eilish Billie Eilish. Я казала що його дуже хотіла і не ризикнула. Казала я також що допис Ані про Nebras мене заінтригував і саме Аня сказала що вони наче дюпи. А вже потім, я получаю повідомлення на пошту, що до мене щось їде і це був цей аромат. Вражена я не тільки сюрпризом від подруги, який до сліз мене довів, а й тим - на скільки цей аромат чарівний і неймовірно гарний. Ох... Ну це треба тільки слухати, бо передивляючись ноти, я розумію - не так я його уявляла. Казково, ніжно і солодко. Цей аромат явно увірветься в мій топ зимових ароматів, бо він дарує неймовірне відчуття затишку і жіночності
Alina_Demchenko
17 листопада, 2024
Коментарі (0)