1
/4
CeraVe гель для обличчя та тіла
Нова баночка, нові враження від продукту Cerave.
Вибрала собі баночку з гелем для вмивання. Є різні види даного продукту, але я обрала для сухої шкіри. Маю не ідеальну шкіру, розширені пори, та сухість.
Дуже проста, лаконічна баночка з дозатором( це так зручно). Сама текстура гелю прозора, одного натискання мені вистачає для вмивання( не люблю пів банки лити, адже потім всеодно продукт треба добре змити).
І от після процедур з водою на зволожену шкіру я нанесла засіб. Дуже добре піниться. Запах на перший погляд специфічний , медикаментозний. Перша реакція у мене була не дуже приємна. Ми так привикли, до різноманітних запахів в повсякденному житті. Але я не сильно люблю виражених запахів, а тут мені прям бракувало запаху. Але провівши процедуру, я зрозуміла , цей засіб діє, шкіра стала матова і така скрипуча,як ніби сніг. Нічого зайвого не відбулося, шкіра почала дихати. І стала чистіша. Після пару процедур я вже так привикла до цього гелю. І не пошкодувала, що його придбала. Немає стягості шкіри, але використовую інколи крем для зволоження після вмивання( Так рекомендують і в застосуванні). Результат помітний чистої шкіри і рівності( незнаю як це виходить, але я задоволення). Моя шкіра мені вдячна. Що тепер має зволоження, очищення, і мінімалізує від чорних цяток. Усуває надлишок шкірного сала. І головне не містить ароматизаторів ( хто любить пахнути як бульбашка, то це вам не підійде). А хто любить результат це саме те.
17 листопада, 2024
Продукти для цього looks
Пом'якшувальний очищувальний гель для сухої, загрубілої та нерівної шкі ри обличчя та тіла
CeraVe Softening Cleansing Gel For Dry, Rough And Uneven Skin
116
445 ₴
Коментарі (0)