1
/1
#hatnotbadmakeupclub
Всім привіт! Ніколи не дружила із шапкою, але вік бере своє і я таки два роки тому з ними подружилась... Але для кучерявого волосся це ще той виклик - шапка...
По-перше, кучеряве волосся обʼємне і не завжди поміщається в шапку, а ще із- за обʼєму шапка любить з них злітати😅
По-друге, кучеряве волосся не любить перепад температур, як і будь-яке інше волосся...
Але в кучерявому волоссі є свої переваги😄
- Кучері - якби ви то хотіли, чи ні завжди зберігають обʼєм...
- Не жирніють так швидко як рівне волосся, навіть не зважаючи на шапку...
- Їх легко вкласти під шапку...
- Знявши шапку волосся особливо не змінююється в мене...
Мої топ-3 зачіски під шапку:
- Вільне або розпущене волосся, як не крути, а ця зачіска від природи, достатньо просто помити волосся і не розчесувати його.
- Низький хвіст, тому що високий буде дивно стирчати з під шапки, або шапке на налізе😅 А низький хвіст саме то, легко, просто і класично.
- Пучок - моє улюблене і для шапок, і коли жирна голова, а мити ще не хочеться, той день. Пучки то може бути тисячу різновидів. Під шапку використовую, такий як на відео. З двох сторін кручу як валики, ззаду їх переплітаю і продіваю через початок, закладаючи пучок резинкою. Пучок виходить маленький, не обʼємний. Спереду обовʼязково випускаю дві прядки, тому що моє обличчя кругле і мені так більше подобається, коли хоть чуть волосся спереду видно.
kudriashka_ela
18 листопада, 2024
Коментарі (0)