Чарівний макіяж: повний образ із багатофункціональними продуктами

Макіяж може бути простим, швидким та універсальним, якщо у вашій косметичці є правильні засоби. Цього разу я створила тотальний образ за допомогою кількох продуктів, серед яких є новинки, які мене дійсно вразили!

Що я використала:

🔸 Тональний крем Bless Beauty One Drop & Go (новинка!)

Ідеальна база для рівного тону шкіри. Його легка текстура не підкреслює недоліків і забезпечує природне покриття. Якщо шукаєте щось із непомітним фінішем — це ваш вибір!

🔸 Кремові рум’яна Bless Beauty Liquid Pigment 3in1 у відтінку Nude Blossom (новинка!)

Ці рум’яна стали багатофункціональним засобом для мого образу: я нанесла їх на щоки, губи та повіки, створивши гармонійний монохромний ефект. Відтінок Nude Blossom ідеально підійшов для повсякденного макіяжу.

🔸 Рисова пудра Paese Rice Powder

Фіксує макіяж та додає обличчю матовості. Вона чудово абсорбує блиск у Т-зоні, залишаючи при цьому легке сяйво на шкірі. Універсальний вибір, який підходить навіть для жирної шкіри.

🔸 Туш LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara

Ця туш — знахідка для тих, хто любить підкручені, об’ємні вії без грудочок. Вона забезпечує подовження і гарний ліфтинг, роблячи погляд максимально виразним.

Результат:

Усього чотири засоби, і мій макіяж виглядає свіжо, доглянуто та гармонійно. Особливо порадували новинки від Bless Beauty, які чудово працюють у парі з іншими продуктами.

А ви вже спробували ці новинки? Які багатофункціональні засоби стали вашими улюбленцями? Пишіть у коментарях!

Продукти для цього looks

Paese Rice Powder
Всі відгуки (89)
LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
Всі відгуки (11)
Кремові рум'яна
Всі відгуки (5)
Bless Beauty One Drop & Go
Всі відгуки (3)