Топ-3 зручні та надійні зачіски під шапку

Як зробити три різні зачіски під шапку? В мене є декілька варіантів зачісок.

Перша зачіска- це звичайно же розпущене волосся. Кожна дівчина любить ходити з розпущеним волоссям. Також буде круто виглядати, якщо накрутити його, заплести декілька тоненьких косичок, або зачепити передні пасма милими шпильками. Але я найчастіше ходжу з рівним волоссям під шапку, можна просто потім неї зняти та розчесати волосся. А коли ви йдете тільки в магазин та не плануєте знімати шапку, то взагалі чудово, бо несвіже волосся не видно під шапкою. 😅

Друга зачіска- це звичайний хвостик, який я роблю знизу. Літом я полюбляю робити кінський хвостик зверху, але взимку краще його робити знизу, бо не видно як на макітрі щось випирає. Таку зачіску зручно носити на роботу, бо пасма не будуть заважати біля обличчя.

Третя зачіска- це колосок на один бік. Він такий не звичайний, я люблю його робити навиворіт, щоб можно було візуально зробити косу знизу ширшою, бо в мене не дуже густе волосся.

А взагалі так багато зачісок, яких ще можно зробити, наприклад: косу джгутиком, дві косички чи два колоска.

Сподіваюсь вам сподобались мої зачіски, думаю, що багато дівчат також їх роблять.

Продукти для цього looks