1
/1
#hatnotbadmakeupclub
Мій вибір головного убору взимку – хомут!
Чому саме він? Бо голова маленька і підібрати шапку, яка буде гарно сидіти дуже важко. Дитяча? Не маю проти вушок чи Мікімаусів, але, погодьтеся, вони трохи не пасують до образу "серйозної жіночки". 😊
Звісно, хомут дає більше простору для творчості, ніж звичайна шапка. Проте є один нюанс – волосся все одно електризується, і якщо зняти хомут, то на голові може з’явитися... скажімо так, хаос. Хоча якщо чесно, у мене той армагедон і без хомута 😂.
Отже, мій топ-зачісок :
1️⃣ Зібране волосся з боків невеликими крабиками (або невидимками) – це і зручно, і красиво, а головне, нічого не лізе в обличчя. До речі, цей варіант і без хомута ідеальний, якщо теж ненавидите волосся, яке лізе в обличчя.
2️⃣ Низький хвіст збоку. Варіант із двома підходами: або закручую пасма з обох боків і збираю їх разом, або плету колосок. Для другого, щоправда, треба дзеркало.
3️⃣ Звичайний хвіст. Тут усе просто, але перевага хомута - можу зробити високий.
P.S. Без дзеркала та гребінця будь-яка зачіска – це гра на удачу. Але здається у мене вийшло непогано 🤣
19 листопада, 2024
Коментарі (0)