Мої УЛЮБЛЕНЦІ❤️по догляду за ВОЛОССЯМ

ІNEBRYA -італійський бренд натуральної, професійної косметики для волосся, має органічні продукти. Я спробувала з нього дуже багато і майже усе порадувало👍

1 Особливо полюбила шампуть для чутливої шкіри на органічних складових ідеально для шкіри голови, не виклика алергіїї, як багато інших шампунів. (усе гарно ніжно ті смачно пахне)

2 Зволожуюча маска теж гарна.

3 Флюід з кератоином сподобався

4 Освітлюючий блонд порошок Inebrya Bleaching Powder Violet теж гарно висвітлював блонд без великої жовтизни як інші.

5 Парфумована окислююча емульсія, і звичайну не парфумовану дуже люблю Inebrya Hydrogen Peroxide

6 Тонуючі маски Inebrya KroMask Colour Mask просто суперові!

Я спробувала і багато іншого цього бренду, але ці переліковані мені підійшли найбільше і ЕФЕКТ ПРОСТО КЛАСС! Усі мої улюбленці Inebrya роблять лолосся зволоженим, блискучим, живим, доглянутим, здоровим і приємно пахучим без фанатизму)) Усім рекомендую, особливо з такому, як у мене сухому, пористому, пошкодженому, фарбованом волоссю , ще й шкіра голови дуже чутлива і схильна до алергій. Ці засоби підійшли на всі 100%

Є лінійки , які не дали бажаного ефекту, то вже кожен для себе зможе підібрати.🤩Змінився дизайн