Недієві б'юті-лайфхаки

Я думаю, чого ми з вами, дівчата, тільки не пробували. Інколи наші експерименти вартували нам не лише часу та нервів, а ще й здоров’я. Ось мій топ безглуздих лайфхаків! 😅
PS: Я дійсно вірила в їх результативність.

1. Пудра на вії перед нанесенням туші для подовження
Цей лайфхак обіцяв зробити вії довшими й об’ємнішими, але на практиці пудра створює грудочки, потрапляє в очі, викликає подразнення та дискомфорт. 😵‍💫

2. Зубна паста для лікування акне
Як результат — подразнення шкіри, почервоніння та пересушення. Навіть не знаю, чому ми всі це робили! 🤦‍♀️

3. Харчова сода як скраб
Знову ж таки, це спричинило лущення, почервоніння та відчуття сухості шкіри. Більше ніколи! 😖

4. Виготовлення кавових, медових, цукрових скрабів для тіла, обличчя та губ
Хоча натуральні інгредієнти здаються безпечними, але цукор або кавові зерна мають занадто грубу текстуру. Такі скраби травмували шкіру. 😬

5. Крем для обличчя на волосся
Цей трюк зовсім не працює — крем робить волосся жирним і обтяженим, не надаючи ніякого зволоження. Результат? Волосся стало виглядати гірше. 🤷‍♀️

6. Желатинова маска для волосся
Лайфхак обіцяв "ламінування" волосся вдома. Результат виявився ледве помітним, а часу було витрачено чимало. 😕

7. Маски з чорного вугілля для обличчя
Чорне вугілля нібито витягує всі токсини, але насправді такі маски пересушили шкіру. Так собі ідея. 🙅‍♀️

8. Маска з йогурту, аспірину та вівсянки
Цей рецепт обіцяв освітлити й заспокоїти шкіру. У моєму випадку викликав лише подразнення й розчарування. 🤦‍♀️

9. Умивання обличчя дігтярним милом
Хоча дігтярне мило має антибактеріальні властивості, його часте використання пересушило шкіру, зробивши її чутливою й вразливою. 😩