Не виправдав моїх очікувань : Fortesse Professional Extra Care

Нажаль, буває таке, що комусь ідеально підходить, а хтось розчарованний результатом. Це як раз такий випадок. Я дуже рідко користуюсь феном чи якимось там плойками ( в мене їх взагалі не буває). Але я розумію, що всі ці процедури шкодять волоссю. Я вирішила купити термо спрей.

Моя подруга, кожен день сушить волосся і в неї воно виглядає просто прекрасно. Біле, фарбоване, тонке - але виглядає наче з салону.

Тому я вирішила спробувати той же термозахист що і в неї.

Що ж отримала я ?

Після миття голови з шампунем і кондиціонером, я нанесла на вологе волосся цей спрей. Наносила не дуже сильно, пару присків. Почала сушити і вже в процессі почала помічати - щось не так.

І от я висушила волосся і отримала казна що. Моє волосся стало блідим, сухим, без об'єму, пропало хвилясте волосся. На кінцях з'явилась мочалка, волося стало жорстким, огидним на дотик, стало дуже пухнастим, наче не волосся металевий дріт. Виглядало дуже стрьомно, тому я вирішила не знущатись з волосся і з вашої психики - що б показати той жах. Коли я висушую без засобів - волосся виглядає гарно, а тут якийсь фільм жахів.

Продукти для цього looks

Термозахисний спрей
Всі відгуки (6)