1
/1
#happybirthdaymakeupclub2
Happy Birthday, MakeupClub! 🥳
P.S. Допис не відповідає умовам конкурсу! Відео-привітання не буде :)
Ну що, любі MakeupClub-ери, вітаю усіх із Днем народження спільноти! 🎉
Редакції клубу хочу побажати невичерпного натхнення, терпіння та процвітання.
Просто вдумайтесь: за цей час редакція підготувала 146 публікацій! І більшість із них – конкурси та тестування. Це ж яка колосальна праця! Я точно знаю, як нелегко буває генерувати нові ідеї, але вам це вдається фантастично. Тож нехай нові ідеї приходять легко, а їх реалізація – ще легше.
А терпіння... ну що ж, в кожній "родині" трапляються конфлікти, куди ж без них 🙂.
Нехай клуб росте, збільшується кількістю нових авторів, переглядів, а також продажі завдяки рекомендаціям учасників спільноти.
А всім дівчатам я бажаю творчого натхнення та креативності. Пишіть, творіть із задоволенням! Нехай щастить у конкурсах і рандомах, а також народжується міцна дружба за інтересами. І головне – досягайте своїх цілей та здійснюйте мрії! 🌟
Я не могла оминути нагоду привітати MakeupClub, адже і я частинка цієї спільноти. Так, можливо, не найяскравіша зірочка, іноді трошки відлюдькувата, адже близько спілкуюсь лише з кількома дівчатами. Але я завжди готова підтримати в коментарях, долучитися до двіжу чи поділитися порадою, якщо мене про це запитають.
__
P.S. У попередньому конкурсі Random обрав мене переможницею, тож свій подарунок на День народження MUC я отримала та участі у конкурсі #happybirthdaymakeupclub2 не беру. Але дуже сподіваюся, що удача усміхнеться активним авторкам, які створюють цікавий контент, якісні, корисні та розгорнуті дописи, підтримують інших і є душею MUC.
На перший День народження MakeupClub з безліччю подарунків, конкурсів і номінацій я не отримала нічого, попри активність у спільноті, і це було дуже прикро… не через “матеріальну сторону”, а через відчуття наче з тобою дружать, але тебе не покликали святкувати. Тож я чудово розумію, як це буває. Нові учасники – це завжди круто, але ж, погодьтеся, на власний День народження ми запрошуємо лише тих, кого знаємо, а точно не незнайомців 😊
Коментарі (0)