Cos De BAHA Niacinamide Serum with Zinc

Сироватка з ніацинамідом і цинком — мій мастхев у догляді за шкірою. Вона має легку текстуру, але трохи липне після нанесення. Цей продукт значно покращив стан моєї шкіри та помітно зменшив запалення.

У мене комбінований тип шкіри, схильний до висипань, і ця сироватка стала справжнім порятунком: вона не обтяжує шкіру та ефективно регулює вироблення себуму. При регулярному використанні я помітила, що розширені пори стали менш помітними, а тон обличчя — рівнішим.

Я використовую її щодня протягом 2 місяців ввечері після очищення шкіри. У парі з сироваткою з вітаміном С (зранку) https://club.makeup.com.ua/looks/58279/ вона допомогла освітлити постакне та запобігти новим висипанням. Цей дует чудово працює на моїй шкірі, повертаючи їй свіжість і здоровий вигляд🍃.

Дизайн упаковки

Баночка виготовлена не зі скла, а з високоякісного та міцного пластику, що робить її зручною для транспортування. Продукт добре захищений, а дозатор дозволяє легко контролювати кількість сироватки.

Особливості сироватки:

🌿 Регулює вироблення себуму: завдяки ніацинаміду та цинку PCA.
🌿 Звужує пори: забезпечує матовий фініш і зменшує їх помітність.
🌿 Бореться із запаленнями: знімає почервоніння та зменшує кількість висипань.
🌿 Освітлює постакне: допомагає вирівняти тон шкіри.
🌿 Заспокоює подразнення: алое вера, алантоїн та екстракти рослин працюють як природні заспокійливі.
🌿 Зволожує та підтримує баланс шкіри: завдяки гіалуроновій кислоті.

Аналіз складу:

1. Ніацинамід (Niacinamide) – основний компонент, що зменшує запалення, освітлює плями та регулює вироблення себуму.
  2. Цинк PCA – протизапальний елемент, що зменшує жирний блиск.
  3. Гіалуронова кислота (Sodium Hyaluronate) – зволожує та підвищує еластичність шкіри.
  4. Алантоїн – сприяє загоєнню та заспокоює шкіру.
  5. Екстракти чебрецю, евкаліпту, розмарину – природні компоненти з антибактеріальними властивостями.
  6. Алое вера – зволожує та знімає подразнення.

💚 Мій вердикт: Ця сироватка стала чудовим вибором для догляду за моєю комбінованою шкірою. Попри невелику липкість, вона забезпечує відмінний результат: чиста, матова шкіра без зайвого блиску та подразнень. У поєднанні із сироваткою з вітаміном С від Cos De BAHA результат мене задовольнив на всі 100%.

30 листопада, 2024
ks.nia
30 листопада, 2024

Продукти для цього looks