Макіяж дня : червоний у будь яку погоду

Інколи погода чи життєві обставини, роблять день неймовірно складними і треба знаходити в собі сили щось з цим робити. Тож посидіти вдома нафарбованій, дивлячись якийсь фільм - підходить мені як легке заспокійливе. Сьогодні настрій на червону помаду (куди ж я без червоної помади) , тож і сам колір макіяжу - червоний.

• Губи : Maybelline Ultimatte у кольорі 899 More Rust та олівчик LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner у відтінку 413. Нарешті в мене є та сама червоно коричнева гамма у матовій версії, яка мені так сподобалась у вінілі.
  • Очі: тут в нас і палетка Lamel, і від BH і шикарний сіяючий відтінок від Parisa. Червоний колір поки для мене складний в розтушовці, бо вже не в перший раз стараюсь зробити з ним щось, а виходить далеко далеко від референсу. На слизовій - коричневий олівець. Ідеальний варіант що б рожеві і червоні тіні, не давали ефект заплаканих очей. Туш - L'Oreal, та що з Бембі) Стрілка : китайський маркер.
  • Обличчя: тон від holika holika. Рум'яна : Перший шар - Lamel рідкі у відтінку 404 Hot Lava та розтушувала їх Holika Holika Holi Pop Watercolor Cheek, які додали потрібний напівпрозорий ефект
30 листопада, 2024
Alina_Demchenko
30 листопада, 2024

Продукти для цього looks

Holika Holika Holi Pop Watercolor Cheek
Всі відгуки (7)
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (435)
Maybelline New York Color Sensational Ultimatte
Всі відгуки (20)
LAMEL Make Up BB Blush
Всі відгуки (244)