1
/2
Мої фаворити у догляді за волоссям
Мої фаворити в догляді за волоссям 🤍
🎀 Шампунь
Цей шампунь хоч і не найкращий з тих, що я пробувала, але чудово захищає колір після фарбування. Хоча я фарбувалася вже давно, він допомагає зберігати яскравість кольору.
🎀 Маска
Цю маску мені рекомендувала майстер з кератину, і вона дійсно прекрасно зволожує та розгладжує волосся. Аромат дуже приємний (Купувала у професійних магазинах або в майстрів)
🎀 Кондиціонер (Alama серія Repair)
Обожнюю цей кондиціонер, купувала його вже 4 рази. Він дарує волоссю неймовірний запах, робить його слухняним та легко вкладним. Іноді мені здається, що ефект від цього кондиціонера помітніший, ніж від масок.
🎀 Олійка
Хороший вибір для кінчиків волосся, але більше підходить дівчатам із густим волоссям, оскільки може швидко жирнити тонке. Для власниць тонкого волосся рекомендую олійку цього ж бренду з червоною кришечкою та сірою баночкою.
🎀 Термозахист
Цей засіб підкорив мене своїм неймовірним ароматом, який залишається на волоссі до наступного миття. Він чудово захищає волосся від термічного впливу та допомагає приборкати пухнастість.
(купувала його на сайті, але зараз, на жаль, цієї позиції немає в наявності)
Особисто для мене волосся це чутлива тема ще з дитинства, тому що воно в мене дуже неслухняне. Але наразі догляд за волоссям — це не лише про ефективність, а й про задоволення, яке я отримую від процесу. 💕
Коментарі (0)