Остання розпаковка 2024

Привіт MakeupClub 🖤

Я зареклася більше не витрачатися на декоративну косметику до кінця цього року 🥺, але перед святом дотриматись обіцяного вкрай складно, а подарунки я люблю робити, особливо собі, тому невтрималася і взяла те, що вважала мені необхідним у майбутньому 😁

Що купила?

Eveline Cosmetics у подарунок вклали 2 пробники з ліфтинг-кремом і це мене злегка порадувало, тому що мені рідко щось трапляється задарма.

• MUA Pro/Base Full Coverage Concealer - 102
  • MUA Lash & Brow Clear Mascara

Вважаю, що завдання не провалено, бо було ще дещо, від чого я все-таки змогла відмовитися 😥 Ви б знали як сильно я вагалася не взяти бальзам для губ із запахом і у якого форма флакона у вигляді пляшечки Coca-Cola, та ще й цілий набір бальзамів із запахами популярних газировок і це все в бляшаній коробочці у вигляді Coca-Cola 🤩 Це невеликі прикольні подарунки, які зайдуть любителям напою, особливо в таку погоду, коли актуальний захист шкіри губ.

Господі, та за що вони мені це показали? Тепер не сплю ночами і моя внутрішня дитина плаче у подушку 😭

Мені з собою ще доведеться розібратися, а вам бажаю усвідомлених покупок та виконань бажань ✨

05 грудня, 2024
V-R-O-D-L-Y-V-A
05 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Набір бальзамів для губ
MUA Lash & Brow Clear Mascara
MUA Pro/Base Full Coverage Concealer
Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof
Всі відгуки (21)
Бальзам для губ "Coca-Cola Вишня", пляшка
Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner
Всі відгуки (11)