1
/1
Експрес розпаковка зі свотчами
🫧Кондиціонер від Hiskin лінійка Curly Hair Kids - замовила повторно, бо перед цим прийшов бракований товар. (Розказувала у відгуку трохи раніше)
Гель для душу від Ziaja, ніжність шовку. Був на знижках, захотілось спробувати.
Фарба для волосся від L’Oreal Paris preferens, відтінок 6.21.
Показую , що одна упаковка заклеєна скотчем, бо йшла, як уціннений товар, через зіпсовану коробку. Ще і до того ж фарба ця на знижках, тому одразу дві 🤗
Бішофіт «Відновлення тонусу» - це вже із рубрики кому за 30+. Але буває так на вечір ноги печуть і набрякають, цей засіб обіцяє допомогти. Хто користувався, як вам?
Lamel олійка для губ у 404 відтінку. Тут без коментарів і так усе ясно 😉.
Tink superfood set. Бальзам і крем для рук. Тут спрацювала магія ✨makeup club. Бачила в багатьох дівчат, захотілось і собі 😍.
Maxfactor, 🎁 за промокодом від makeupclub. А тут в мене сталося якесь затемнення і я не зрозуміло чого думала, що це бальзам для губ, аж поки сьогодні в клубі не побачила відгуки дівчат, які вже отримали цей подарунок. Ну що ж румʼяна, так румʼяна - я впринципі не проти. В мене питання тільки до відтінку, a це точно «Delicate pink”? Маю певні сумніви. Але мушу спочатку потестити на обличчі, щоб остаточно зʼясувати все 🤗
Ось такий подаруночок/пакуночок доставили на Миколая)
Коментарі (0)