Що ж приніс Миколайчик

В нашій родині Миколая завжди було 6 грудня, а Різдво 25, але подарунки приносились лише на Різдво, про солодощі під подушку я дізналась на першому курсі університету в столиці, коли під подушкою в гуртожитку знайшла баунті і не зрозуміла, що то і в честь чого😂 тому і зараз я не прив'язана до цих дат і не чекаю подарунків. Але тиждень тому у нас з друзями відбулась значна втрата, яку ми важко переживаємо і тепер мої близькі намагаються мене якось втішити. На грудень місяць я планувала взяти перерву від клубу (читати вас, моїх любімок, але не писати самій), тому в листопаді активно дописувала все відфоткане, але склалось так, що тепер мені треба максимально відволіктися і ця перерва переноситься, - так що не відпочинете ви від мене 🤣 власне, одна із причин чому моя подруга хоче, щоб я потестувала її засоби - аби мене зайняти і відволікти, хоч і не говорить про це прямо 🙈
Тепер давайте про подарунки. Тут два: не косметичний від хлопця - гаман від Оленки Дідик та посилка від подружки,яку сьогодні забрала з НП, від неї багато косметики як завжди:
румяшки ламель,які я довго хочу спробувати, але зупиняло від купівлі те, шо вони у всіх течуть, парфум trussardi та розпив від неї Histoires de Parfums 1899 Hemingway, кілька пробників масочок, спрей-шимер для тіла Lovit на нр, силіконові нап'яточники, пробники лубрикантів tenga, вітамін В12 від dm, прикольні махрові шкарпетоси спецом мені під зігріваючий бальзам від Шеллі, бо я нила, що не маю підходящих не обтягуючих шкарпеток для нього 🤣, красива свічка в формі квітки, кольорові канеколони-коси на якісь майбутні челенджи та море цукерок, які я вже не впхала в кадр)

07 грудня, 2024
getejra
07 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Trussardi My Name
Всі відгуки (8)
Histoires de Parfums 1899 Hemingway
LAMEL Make Up BB Blush
Всі відгуки (244)