Пост подяки за 2024 рік | Рубрика - ВІДДАМ В ДОБРІ РУКИ

На честь круглої цифри написання постів, рішила подякувати Вам за активність та увагу до мого аккаунту 🤍 Я не думала, що мій досвід зацікавить таку велику кількість людей - вас аж 150! Я вдячна кожній дівчинці, яка читає, ставить лайки та коментарі, кожна нова "реакція" заставляє моє сердце битись швидше і дає мені мотивацію на створення нового контенту.

Клуб зібрав прекрасних дівчат однодумців в одному місці, і дає можливість протестувати нові штучки, за що я вдячна і тобі, MakeUp Club!

З цієї нагоди, я рішила перебрати свої запаси, і порадувати когось засобами. Більшість з цієї косметики я отримала за активність або участь в конкурсах, яка мені не підійшла або яку я не встигаю використати. Але MUC, огляди будуть, на те що я тут виставляю, не переживайте) І надіюсь пропустите цей пост, бо це справді велика можливість для інших, і косметика не пропадає.

Обиратиму по коментах, хто перший напише, того і виберу.

І будь ласка, будьте розумними і не спішіть, і впевніться чи вам треба і чи ви заберете! Бо в мене вже була ситуація, де я безкоштовно віддала дівчинці товар, а вона його просто не забрала 🙄

Відправлятиму поштою (і укр 💛 і н.. за ваш рахунок), а у Львові можу передати особисто)

✅ - ще є

❌ - заброньовано

Що у лоті:

✅ 1. Автозасмага Dove light to medium 200 мл - НОВА! Маю у мініатюрі, яку затестила, тому віддаю.

✅ 2. Автозасмага Dove medium to dark 200 мл - НОВА! Маю у мініатюрі, яку затестила, тому теж віддаю.

❌3. Олійка-сироватка для волосся Matrix Food For Soft 50 мл, КОРИСТУВАЛАСЬ 1 РАЗ! На жаль, не підійшла, обтяжує моє волосся(

4. Набір La-Roche Posay проти пігментації - сироватка 10 мл та крем-SPF 3мл - НОВІ!

❌5. Пудра матувальна з ефектом зменшення пор O'Bays - КОРИСТУВАЛАСЬ 1 РАЗ! - забиває мені пори.

❌6. Пудра фіксувальна розсипчаста O'Bays - КОРИСТУВАЛАСЬ 2 РАЗИ! - не встигаю по терміну.

❌7. Гель для брів got2B - Користувалась десь 5 разів, але мої брови взагалі не фіксує, тому віддам.

✅8. Термозахисний крем REAL SHEA by RATED GREEN - майже закінчився, але можливо комусь буде цікаво спробувати, бо не встигаю використати.

8. Набір пробників AHAVA для обличчя, для зволоження- НОВИЙ! - гель-крем, маска, серум під очі та концетрат. Віддам, бо була алергічна реакція на інший набір.

9. Помади Lamel - НОВІ! Powder Drop Tulip Fleur 406 та Silk Cover 402 Pink Nude.

❌10. Creamy Contour O'bays в стіку 01 Warm Brown - КОРИСТУВАЛАСЬ 1 раз, засвітлий для мене.

❌11. Мініатюра парфумів Marc Jacobs Perfect Elixir - ОГЛЯД НА НЬОГО БУДЕ, але на жаль, аромат взагалі не мій, бо для мене надто солодкий і болить від нього голова. Тому рішила порадувати когось іншого.

❌12. Пробник парфумів 13PERFUMES Kiss-On-Cheek 3 мл - не мій аромат.

❌13. Пробник парфумів Prada Infusion de Figue 1.2 мл - теж не мій.

Надіюсь, кожен продукт найде свого господаря і буде радувати нового власника)

Удачі!

09 грудня, 2024
Sofiia_Ts
09 грудня, 2024