Парфумерна вилазка

Поки чекала чоловіка з роботи, то звичайно ж я не могла знайти заняття краще, ніж протестувати аромати 🥰

🔘Вкотре поверталася до нового Black Opium Over Red - для мене з кожним разом він звучить все більш огидніше. Слава Богу що я не придбала собі семпл чи відливант, як тільки він вийшов, бо для мого носа це просто жахливо тошнотний, дешевий аромат. Я не фанат опіумів, але відношусь до них доволі добре все одно - класичний дуже приємний, а зелений - це щось розкішне і дуже круте 😍Але вишневий - найгірший з усіх опіумів, мій кошмар.

🔘Gucci Flora Gorgeous Orchid - дізналась про нього завдяки Missmili, і боги, який же він приємний) дуже позитивно відношусь до парфумів бренду, особливо до лінійки Flora.

З роками я все більше починаю любити квіткові аромати, а Орхідея саме такий - ніжний, квітковий, дуже дівчачий і весняний) в міру солодкий та свіжий, не душний. На флакон я б не наважилась - все ж трохи не мій аромат, але ще схожу пару разів потестити саме на шкірі і тоді подумаю про відливант, бо трохи неоднозначний для мене - відчуваю, що може розболітися голова і цю теорію треба перевірити.

🔘Також відкрила для себе новий бренд Clean 🧼- це для таких любителів чистоти і порошковості, як я.

Не встигла потестити всі аромати, але трохи послухала Pure Soap - приємний, з опери клін гьорл естетік. На шкіру не наносила, бо перед виходом з дому полилась своїм парфумам, тож не знаю як звучить не з блоттеру🤷‍♀️

09 грудня, 2024
saybeautyk
09 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Clean Classic Pure Soap